Indul a jegyvásárlás! Május 30-án Proptech Hungary konferencia

Mi is az a Property Technology, azaz PROPTECH? Május 30-án a Budapest Music Centerben erre keressük  a választ az ingatlan.com csoporthoz tartozó iroda.hués az informatikai tartalomszolgáltató HWSW.hu által közösen szervezett konferencián. Már most megveheted a jegyed, hogy ne maradj le az ingatlanpiac legújabb innovációjáról! A Property Technology olyan digitális technológiák összessége, amelyek valamennyi ingatlan működését új utakra viszik, minőségi […]

Mi is az a Property Technology, azaz PROPTECH? Május 30-án a Budapest Music Centerben erre keressük  a választ az ingatlan.com csoporthoz tartozó iroda.hués az informatikai tartalomszolgáltató HWSW.hu által közösen szervezett konferencián. Már most megveheted a jegyed, hogy ne maradj le az ingatlanpiac legújabb innovációjáról!

A Property Technology olyan digitális technológiák összessége, amelyek valamennyi ingatlan működését új utakra viszik, minőségi ugrást jelentenek az épületek üzemeltetésében, megkönnyítik és hatékonyabbá teszik a tulajdonosok, a lakók, a bérlők és az üzemeltetők mindennapjait. Jelentős előrelépés az életminőségben és a munka világában.

Okostelefonnal és hanggal irányítható irodaház-funkciók, szenzorok, teljesen virtualizált épületek és még sorolhatnánk azokat a technológiákat, amelyek gyökeresen változtatják meg az ingatlanpiacot, köztük a kereskedelmi ingatlanok működését.

Már 2018-ban komoly áttörésre számíthatunk a proptech szegmensben. A kérdés csak az, hogy mely cégek lesznek a nyertesei ennek az áttörésnek, kik szállnak fel időben a proptech-vonatra. A versenyképesség mindennek a kulcsa, és ebben nyújt segítséget a proptech.

A konferencia célja, hogy hidat képezzen az ingatlan és a technológia között, és a piaci szereplőknek új módszereket, megoldásokat mutasson be. A szervezők felvállalva ezt a missziót a résztvevők számára megmutatják a siker felé vezető utat.

Siess, ha nem akarsz lemaradni: www.proptechhungary.hu.

Még most vedd meg a jegyed, hogy az első sorból tapasztalhasd meg a változást!

SOCIAL BOX