A Ford a Váci Greens D épületének legújabb bérlője

A Ford Közép-és Kelet-Európai Kft. európai szolgáltatóközpontja (European Business Service) 4000 négyzetméteres új irodájába költözik a Váci Greens D épületébe. A tranzakciót a Ford képviseletében a CBRE, a fejlesztő Atenor képviseletében a Cushman & Wakefield támogatta. „Amikor új irodát kerestünk, a lokáció, a műszaki tartalom minősége, illetve az épület megoldásainak rugalmassága és szolgáltatásai játszották a […]

A Ford Közép-és Kelet-Európai Kft. európai szolgáltatóközpontja (European Business Service) 4000 négyzetméteres új irodájába költözik a Váci Greens D épületébe. A tranzakciót a Ford képviseletében a CBRE, a fejlesztő Atenor képviseletében a Cushman & Wakefield támogatta.

„Amikor új irodát kerestünk, a lokáció, a műszaki tartalom minősége, illetve az épület megoldásainak rugalmassága és szolgáltatásai játszották a vezető szerepet. A folyamat során a Váci Greens D épülete bizonyult a legjobb választásnak” – nyilatkozta Molnár Viktor, a Ford Közép-és Kelet-Európai Kft. regionális igazgatója. 

Az Atenor által fejlesztett Váci Greens irodapark exkluzív, „A+” kategóriás irodákat kínál egyedülállóan zöld, közösségi környezetben. A Váci Greens tervezése során a legjobb építészeti megoldásokat ötvözték a legújabb építési technológiákkal, így az üzemeltetési költségszint alacsony. A projekt környezettudatossága is egyedülálló, amelyet a BREEAM „Excellent” minősítés is bizonyít. A Váci Greens „D” épülete az irodapark negyedik épülete és a több ezer négyzetméteres közösségi térre néz. Ez a „piazza” is – mint minden a Váci Greens irodaparkban – a bérlők kényelmét szolgálja.

A Váci Greens hat tervezett épületének elkészültekor egy 130 ezer négyzetméteres irodapark működik majd Budapest leggyorsabban fejlődő üzleti negyedében, a Váci korridoron. Már jelenleg is számos jelentős bérlő költözött a Váci Greens irodáiba, akik közel 6000 munkatársat foglalkoztatnak, a létszám viszont az következő 2-3 évben, az utolsó fázis (E és F épületek) megépülésével megduplázódik.

„Büszkék vagyunk arra, hogy az iparágában alapítása óta úttörő szerepet játszó Ford a Váci Greens D épületét választotta. A tranzakcióval az irodaház majdnem teljesen bérbe adottá vált, ami véleményünk szerint kimagasló eredmény az átadása utáni negyedik hónapban” – mondta Püschl Nikolett, az Atenor bérbeadási vezetője.

 

SOCIAL BOX