A Kulcs-Soft az Ecodome irodaházba költözik

A magyar Kulcs-Soft Nyrt. professzionális üzleti szoftverekkel kereskedik, várhatóan 2018 szeptemberében veszi birtokba új, földszinti és első emeli irodaterületét. Szántó Tamara MRICS, Partner, a Cushman & Wakefield budapesti irodabérbeadási részlegének vezetője elmondta: “A Kulcs-Soft Nyrt hosszú ideje egy régebbi típusú, második kerületi irodaházban bérel területet. Egy új, magas minőségű irodaházba történő költözés igen fontos és […]

A magyar Kulcs-Soft Nyrt. professzionális üzleti szoftverekkel kereskedik, várhatóan 2018 szeptemberében veszi birtokba új, földszinti és első emeli irodaterületét.

Szántó Tamara MRICS, Partner, a Cushman & Wakefield budapesti irodabérbeadási részlegének vezetője elmondta: “A Kulcs-Soft Nyrt hosszú ideje egy régebbi típusú, második kerületi irodaházban bérel területet. Egy új, magas minőségű irodaházba történő költözés igen fontos és meghatározó lépés egy cég életében. Biztosak vagyunk benne, hogy mind az Ecodome irodaház, mind pedig a környék nyújtotta szolgáltatások és az elhelyezkedés hosszú távon kielégítik majd a vállalat ingatlanigényeit.”

Erdei Bálint, a Redwood Real Estate Holding tulajdonosa hozzátette: “Rendkívüli eredmény, hogy egy spekulatív alapon fejlesztett épület már az átadást megelőzően közel teljes bérbeadottságnak örvend. Nagyon büszke vagyok, hogy a tervezők, designerek, kivitelezők és a bérbeadási csapat ilyen remek munkát végzett azzal, hogy gyorsan megtervezte, megépítette és bérbeadta az épületet. Az Ecodome egy hiánypótló projekt a bel-budai alpiacon, amely a 2018 nyári átadását követően a legjobb lokáció lesz a bérlői számára.”

Az Ecodome irodaház inspiráló és hatékony munkakörülményeket biztosít, mely fenntartható és a LEED Platinum minősítésnek megfelelő energiatakarékos rendszereivel alacsonyabb üzemeltetési költséget tesz lehetővé. Az Ecodome irodaházban kávézó, biciklitároló szekrényekkel, zuhanyzó és elektromos autók töltésére kijelölt állomás is a bérlők rendelkezésére áll majd.

SOCIAL BOX