Új bérlő költözött a Víziváros Office Centerbe

Az új irodában együtt fog dolgozni a Bird & Bird teljes budapesti csapata, amely nemrég bővült ki a Weil, Gotshal & Manges ügyvédi iroda David Dederick és Siegler Konrád partnerek által vezetett jogászokkal és az őket segítő adminisztrációval. A Víziváros Office Center a Csalogány utca és a Kapás utca sarkán található, a Várkerület, több bíróság […]

Az új irodában együtt fog dolgozni a Bird & Bird teljes budapesti csapata, amely nemrég bővült ki a Weil, Gotshal & Manges ügyvédi iroda David Dederick és Siegler Konrád partnerek által vezetett jogászokkal és az őket segítő adminisztrációval.

A Víziváros Office Center a Csalogány utca és a Kapás utca sarkán található, a Várkerület, több bíróság és kormányzati épület, valamint Budapest egyik legnagyobb bevásárlóközpontja, a Mammut környékén lévő felső kategóriás irodai és kiskereskedelmi negyed közelében. A modern technológiával felszerelt új iroda jól tükrözi a cég jövőképét, mely szerint a Bird & Bird a világ vezető ügyvédi irodája kíván lenni azon vállalatok, szervezetek körében, amelyek a technológiai és a digitális fejlődésben rejlő lehetőségekre építenek. A Bird & Bird tudatosan választotta ki az új irodaházat, amely LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) Gold minősítéssel rendelkezik, hogy ezáltal is tanúsítsa a környezet védelme iránti elkötelezettségét.

„Új irodánk és annak arculata jól tükrözi az Európában, a Közel-Keleten, valamint Ázsia csendes-óceáni térségében is kiterjedt jelenléttel rendelkező anyavállalatunk szellemiségét. Az új irodában sikerült a Bird & Bird értékeit igazán kifejező teret kialakítanunk, ahol a technológiai, az M&A, a társasági jogi, az iparjogvédelmi és más szolgáltatásainkat igénybe vevő ügyfeleink is jól érezhetik magukat. Mivel szoros kapcsolatot ápolunk a helyi és regionális ingatlanszakma képviselőivel, ez is segített abban, hogy megtaláltuk a tökéletes helyszínt új irodánk számára” – mondta David Dederick, a Bird & Bird budapesti irodájának ügyvezető partnere és a Bird & Bird Hungary társvezetője.

„Büszkék vagyunk rá, hogy ilyen kiváló irodai környezetet tudtunk a Bird & Bird rendelkezésére bocsátani. Az iroda hűen tükrözi az élvonalbeli technológia és a magas színvonalú szolgáltatások iránti elkötelezettségüket, és ideális helyszínt kínál a magyar üzleti közösség kiszolgálására” – hangsúlyozta Varga Lóránt MRICS, a költözésben közreműködő CBRE Magyarország ügyvezető igazgatója.