A JLL jól teljesít az irodapiacon

A JLL ingatlantanácsadó képviseletében álló 13 irodaház összesen 276 000 négyzetméter bérbeadható irodaterülettel rendelkezik. Ezekben az irodaépületekben elérhető szabad területek nagysága jelenleg 122 200 négyzetméter, aminek nagy része még építés alatt álló irodaházban található, de ennek ellenére szinte minden bérleményre több érdeklődővel folynak tárgyalások. Az Office Group sikere köszönhető egyrészt a csapatfelépítés átstrukturálásának, másrészt az új […]

A JLL ingatlantanácsadó képviseletében álló 13 irodaház összesen 276 000 négyzetméter bérbeadható irodaterülettel rendelkezik. Ezekben az irodaépületekben elérhető szabad területek nagysága jelenleg 122 200 négyzetméter, aminek nagy része még építés alatt álló irodaházban található, de ennek ellenére szinte minden bérleményre több érdeklődővel folynak tárgyalások. Az Office Group sikere köszönhető egyrészt a csapatfelépítés átstrukturálásának, másrészt az új bérbeadási vezető érkezésének. Több pozícióban is új szakemberrel bővült a budapesti iroda, aminek eredménye, hogy 2018 első félévére 8 szakképzett tanácsadó kolléga áll az irodabérlők és bérbeadók rendelkezésére.

A JLL Office Group tanácsadói továbbra is közösen dolgoznak a bérbeadó- és bérlőképviseleti megbízásokon. Dr. Würsching Péter MRICS, a JLL bérbeadási vezetőjének 2017 év eleji csatlakozása kedvező változásokat hozott a cég piaci részesedésének és a megbízások volumenének tekintetében. A JLL irodabérbeadási szerződéseket kötött mások mellett a Futureal, a Codic és a Tippin Corp. ingatlanfejlesztőkkel.

„A JLL-nél dolgozó minden vezető szakemberünk több mint 10 éves ingatlanpiaci tapasztalattal rendelkezik, és évek óta lojálisan erősiti a vállalatot. Mára már mindegyik vezető tanácsadónk mellett dolgozik egy junior tanácsadó is, így biztosítva, hogy az újonnan csatlakozó kollégák professzionális segítséggel tanuljanak bele ebbe a színes, kihívásokkal teli szakmába. A kitartó munkánk meghozta gyümölcsét, új megbízásaink közé tartozik a Budapest One Business Park, a Green Court Offices, az Exchange Palace, a River Estates és a Medimpex Palota, miközben továbbra is szoros együttműködésben dolgozunk például az IMMIFINANZ-cal, vagy a Diófa Alapkezelővel, akik hosszú évek óta a partnereink” – mondja Dr. Würsching Péter.

Az Office Group hatékony működését a 2018-as irodapiaci eredményei is alátámasztják. Már most prognosztizálható, hogy kiemelkedően eredményes évet zár a részleg, az idei év első felében 35 000 négyzetméter irodaterület került bérbeadásra és további 32 000 négyzetméter aláírása várható az év végéig a JLL közreműködésével.

 

SOCIAL BOX