Az IMMOFINANZ nagyot megy a budapesti irodapiacon

  „Fél év alatt több mint 14 000 m2 területre aláírt bérleti szerződés, illetve hosszabbítás igazán figyelemre méltó eredmény a budapesti irodapiacon” – mondta Nagy Viktor, az vállalat működéséért felelős country menedzsere. „Portfólióink ereje a sokrétűség, legyen szó akár az elhelyezkedésről, akár a nyújtott szolgáltatások köréről. Továbbá a myhive márka budapesti bevezetését bérlőink és a […]

 

„Fél év alatt több mint 14 000 m2 területre aláírt bérleti szerződés, illetve hosszabbítás igazán figyelemre méltó eredmény a budapesti irodapiacon” – mondta Nagy Viktor, az vállalat működéséért felelős country menedzsere. „Portfólióink ereje a sokrétűség, legyen szó akár az elhelyezkedésről, akár a nyújtott szolgáltatások köréről. Továbbá a myhive márka budapesti bevezetését bérlőink és a piac is nagyon jól fogadta.”

Az Office Campus mind a bérlői szerződések meghosszabbításának tekintetében, mind az új szerződések területén kiemelkedően sikeres volt, így az irodaépület mára teljesen megtelt. Az új bérlők egyike az amerikai Flowserve Corporation, az ipari berendezések tervezésének és gyártásának vezető szolgáltatója. A vállalat az Office Campus irodáiban rendezi be új kutatás-fejlesztési központját (Flowserve Global Technology Engineering Center).

Az Office Campus a belvároshoz közel, a dinamikusan fejlődő 9. kerületben található, amely további fejlesztési potenciállal rendelkezik a park területén belül. Könnyen megközelíthető a város bármely pontjából, valamint az autópályákról és a repülőtérről is könnyen elérhető. Mind a park felszereltsége, mind az elhelyezkedés tekintetében magas szintű munkakörnyezetet biztosít közel 10 000 ember számára.

SOCIAL BOX