Álomszép lett a CPI irodája!

A CPI Iroda több szempontból is kiemelkedik egyedi megoldásait tekintve. Az iroda fogadó helyiségének szívében egy gyönyörűen kivitelezett recepciós pult található. A pult bevonására egy igen elegáns burkolat, a Mirage Jewels Bianco Statuario került. Érdekessége, hogy egy – a greslapoknál – ritkán alkalmazott eljárással sikerült gyönyörűen megjeleníteni a cég logóját. Nagy kihívás volt ez a […]

A CPI Iroda több szempontból is kiemelkedik egyedi megoldásait tekintve. Az iroda fogadó helyiségének szívében egy gyönyörűen kivitelezett recepciós pult található. A pult bevonására egy igen elegáns burkolat, a Mirage Jewels Bianco Statuario került. Érdekessége, hogy egy – a greslapoknál – ritkán alkalmazott eljárással sikerült gyönyörűen megjeleníteni a cég logóját. Nagy kihívás volt ez a vágó számára, de kiválóan sikerült megoldania a nehéz feladatot, ahogy az a fotókon is látható.

Az étkező padlóján található MO-DA Ink & Milk mozaik nagyon különleges hangulatot teremt, a fekete-fehér kombináció egy elegáns, egyedi hatást kelt a helyiségbe lépve. Az irodarészt Milliken Glazed Clay és Formwork padlószőnyegek teszik ízlésesen hangulatossá, míg a közlekedők színvonalát a Gerflor Creation 55 Clic emeli. A vizesblokkokba Floor Gres Rawtech burkolat került.

Fotók: Babecz Ákos

SOCIAL BOX