A CBRE a legjobb ingatlantanácsadó Nyugat-Európában és Magyarországon is

A CBRE Ausztráliában, valamint 8 országban, köztük Magyarországon is a legjobb tanácsadónak bizonyult. Az EMEA-régióban (Európa, Közel-Kelet és Afrika) a CBRE az Egyesült Királyságban, Lengyelországban, Görögországban és Magyarországon is az első helyre került, és vezeti az ingatlan-tanácsadók listáját Nyugat-Európában az Értékesítés / Bérbeadás és Kutatás kategóriákban. Magyarországon a CBRE (a Legjobb tanácsadó díj mellett) a […]

A CBRE Ausztráliában, valamint 8 országban, köztük Magyarországon is a legjobb tanácsadónak bizonyult. Az EMEA-régióban (Európa, Közel-Kelet és Afrika) a CBRE az Egyesült Királyságban, Lengyelországban, Görögországban és Magyarországon is az első helyre került, és vezeti az ingatlan-tanácsadók listáját Nyugat-Európában az Értékesítés / Bérbeadás és Kutatás kategóriákban. Magyarországon a CBRE (a Legjobb tanácsadó díj mellett) a Kutatás, az Ügynökség / Bérbeadás és a Befektetés kategóriájában is elsőnek bizonyult.

“Megtiszteltetés számunkra, hogy a Euromoney a legjobb kutatási, ügynökségi és befektetési csapatnak, valamint Magyarország első számú ingatlan-tanácsadójának választott bennünket. Ezek a díjak elismerik erőfeszítéseinket, hogy magyar és nemzetközi ügyfeleinket hatékony, személyre szabott megoldásokkal támogatjuk, és meg vagyok róla győződve, hogy tehetséges és elkötelezett szakértőinkkel még sikeresebbek leszünk az elkövetkező években.” – mondta Kibédi Varga Lóránt MRICS, a CBRE Magyarország ügyvezető igazgatója.

A Euromoney díjáról

A világ vezető pénzügyi kiadványa, a Euromoney minden évben felmérést végez az ingatlan-tanácsadók, fejlesztők, befektetési menedzserek, vállalati ügyfelek és bankárok között az ingatlanpiaci szolgáltatókról. Az idei felmérésben 75 országból vettek részt szakemberek. A Euromoney 2018 felmérésének további eredményei a www.euromoney.com oldalon találhatóak.

SOCIAL BOX