Indul a szavazás Az Év Irodája versenyen!

Az Év Irodája versenyen már természetes, hogy mindenki versenyképes munkahelyet akar teremteni az alkalmazottainak, idén pedig a fő fókusz többek között az employer brandingen lesz.  Egyre fontosabbá válik, hogy a munkatársak otthonosan érezzék magukat az irodai környezetben, hiszen jó hangulatban a munka is eredményesebb lesz, az elégedett munkavállaló pedig jó hatással van a cég hírnevére […]

Az Év Irodája versenyen már természetes, hogy mindenki versenyképes munkahelyet akar teremteni az alkalmazottainak, idén pedig a fő fókusz többek között az employer brandingen lesz. 

Egyre fontosabbá válik, hogy a munkatársak otthonosan érezzék magukat az irodai környezetben, hiszen jó hangulatban a munka is eredményesebb lesz, az elégedett munkavállaló pedig jó hatással van a cég hírnevére is. Ez kölcsönösen pozitív folyamat a vállalatnak és a dolgozóknak egyaránt. Mindemellett idén is nagy szerepe van az irodadizájnnak, az egyedi megjelenésnek és a praktikus megoldásoknak. A belsőépítészek és a tervezők most is kitettek magukért, a képeket végignézve káprázatos irodabelsőkkel és különleges arculatokkal találkozhatunk.

December 11-én elindult a közönségszavazás, a verseny összes kategóriájában több lépcsőben bírálják el a nevezőket. A közönségszavazás után egy független, a kategóriáknak megfelelő szakemberekből álló zsűri értékeli a beérkezett pályázatokat. A végső sorrend a nevezőktől bekért további pályázati anyagok és a személyes bejárások után alakul ki.

A verseny lezárása a már megszokott Díjátadó Gála helyett idén formabontó lesz, ugyanis nem egy, hanem két rendezvénnyel is készültünk. Az OfficeUP irodatrend-konferencián, 2019. 02. 20-án, az Akváriumban adjuk át Az Év Irodája verseny bérlői díjait (irodák és közösségi terek), a Real Estates Awards gálaesten, 2019. 02. 21-én, a Vigadóban pedig a további ingatlanpiaci elismeréseket. 

 

De addig is, szavazásra fel!

 

Az idei pályázókat a verseny weboldalán lehet megtekinteni és ott tudja mindenki leadni voksát a kedvenceire egészen 2019. január 10-ig.

www.azevirodaja.hu/szavazas

 

SOCIAL BOX