Új megbízásokat szerzett a BNP Paribas Real Estate

A kereskedelmi ingatlanpiac továbbra is erős aktivitást mutat. 2017-ben az éves befektetési érték elérte a 2016-ban regisztrált rekord szintet és a növekedési tendencia tovább folytatódik. 2018 első felében az irodai ingatlanok voltak a befektetések középpontjában. Több tranzakció is tárgyalás alatt van, lezárásuk az év folyamán várható. A befektetői aktivitás, valamint az új fejlesztések volumene is […]

A kereskedelmi ingatlanpiac továbbra is erős aktivitást mutat. 2017-ben az éves befektetési érték elérte a 2016-ban regisztrált rekord szintet és a növekedési tendencia tovább folytatódik. 2018 első felében az irodai ingatlanok voltak a befektetések középpontjában. Több tranzakció is tárgyalás alatt van, lezárásuk az év folyamán várható. A befektetői aktivitás, valamint az új fejlesztések volumene is erősiti az igényt a minőségi ingatlankezelési szolgáltatások iránt.

Az új megbízásokkal a BNP Paribas Real Estate jelenleg több mint 340.000 m2-nyi ingaltan, összesen 26 irodai, kereskedelmi és logisztikai épület ingatlankezelését látja el. A kezelt portfolió főleg „A” kategóriás budapesti elhelyezkedésű irodaházakból (58%), valamint kereskedelmi (25%) és a logisztikai (17%) ingatlanokból tevődik össze, melyek a főváros külterületein, illetve különböző vidéki városokban találhatóak.

A cég új megbízásai között szerepel 6 rangos irodaház, – melyek Budapest belvárosában és a Váci úton helyezkednek el -, egy fejlesztés alatt álló klasszikus budapesti irodaprojekt, valamint négy további ingatlanból álló kereskedelmi és logisztikai létesítmény.

„Megtiszteltetés számunkra, hogy új és meglévő ügyfeleink is cégünket választották üzleti partnerüknek. Nagyon büszke vagyok a csapatunkra, valamint az általuk nyújtott – az ügyfeleink által elvárt – kiváló minőségű szolgáltatási szintre, mellyel ezt a nagyszerű eredményt sikerült elérnünk. Az új megbízások elnyerése értékes visszacsatolás számunkra, valamint jelzés arra vonatkozóan, hogy a minőségi ingatlankezelési szolgáltatások iránt növekvő igény mutatkozik a magyar piacon.„ – mondta Favari Henrik a BNP Paribas Real Estate Magyarország vezérigazgatója.

SOCIAL BOX