Újabb épülettel bővül az Office Garden Irodapark

A GRT Group elindította az Office Garden IV kivitelezési munkálatait. Az 5 ütemre tervezett Office Garden Irodapark a város egyik leglendületesebben fejlődő területén, a XI. kerületben helyezkedik el, a Szerémi út és a Hengermalom út által határolt tömbben. Az irodapark ’A’ kategóriás, modern minőségi irodákat kínál parkosított, zöld környezetben. Az Office Garden IV fő homlokzata […]

A GRT Group elindította az Office Garden IV kivitelezési munkálatait. Az 5 ütemre tervezett Office Garden Irodapark a város egyik leglendületesebben fejlődő területén, a XI. kerületben helyezkedik el, a Szerémi út és a Hengermalom út által határolt tömbben. Az irodapark ’A’ kategóriás, modern minőségi irodákat kínál parkosított, zöld környezetben. Az Office Garden IV fő homlokzata közvetlenül a Szerémi útra fog nézni. A kivitelezés a bérlők által megszokott magas műszaki minőségben fog megvalósulni, az átlagosnál alacsonyabb üzemeltetési költséget kínálva.

A GRT Group kiemelt figyelmet fordít a fenntarthatóságra, valamint az irodaterek és az épület hatékonyságára. A IV. fázis is teljesen földgázfüggetlen lesz, és ugyanúgy, mint a park korábbi épületei, megcélozza a LEED minősítés megszerzését. A közel 20 000 négyzetméteres 4. ütem, várhatóan 2021. második negyedévében fog elkészülni. A bérbeadásért, ahogyan a korábbi fázisok esetében is, a Robertson Hungary felel.

Nemcsak az Office Garden Irodapark, hanem a környezete is dinamikusan fejlődött az első fázis átadása óta eltelt időszakban. Az irodapark közvetlen környezetében bővült az elérhető szolgáltatások köre, egyre több étterem, kávézó és egyéb szolgáltatás található a környéken. A szomszédban elhelyezkedő Újbuda Center pedig mindennapi kényelmi szolgáltatásokat biztosít. A lokáció legfontosabb előnye, hogy az elmúlt évek infrastrukturális fejlesztéseinek köszönhetően rendkívül jól megközelíthető a belváros, a város dél-pesti kerületei, a repülőtér és az M1/M7 autópályák is. A 4-es metró és az 1-es villamos lerövidítette az utazási időt az Office Garden és a város legfontosabb közlekedési csomópontjai között.

„Az Office Garden irodapark és a dél-budai alpiac is kiemelkedően népszerű az irodakeresők körében. 2018-ban a Váci út után Dél-Budán sikerült a legtöbb irodát bérbe adni. A bérlők részéről rendkívül erős az érdeklődés az új fejlesztések iránt, ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy a 2018-ban átadott fejlesztések 78%-a már az átadás előtt előbérlettel rendelkezett.  Ez az intenzív érdeklődés generálta az Office Garden IV indítását is, mivel a korábbi épületekben már nem maradt kiadható terület. A Robertson Hungary az első ütem indulása óta dolgozik az Office Garden bérbeadásán, kollégáink kívül-belül ismerik az irodaparkot, tisztában vannak a bérlők igényeivel és elvárásaival, a projektben rejlő lehetőségekkel – összegezte Tilki Róbert, a Robertson Hungary ügyvezető igazgatója.

SOCIAL BOX