WELL – A jövő irodája

  Amikor elkezdődött a WELL tesztelése, az alapítók nem csupán piacra dobtak egy terméket, hanem elkötelezték magukat egy olyan kutatás mellett, ami az épületek és a munkavállalók egészsége és jólléte közti összefüggéseket kutatja. Munkájuk eredményességéhez elengedhetetlen a résztvevők közti folyamatos kommunikáció, illetve a WELL tanácsadók egyre bővülő táborának hálózata. Az IWBI ugyanis létrehozott egy globális […]


 

Amikor elkezdődött a WELL tesztelése, az alapítók nem csupán piacra dobtak egy terméket, hanem elkötelezték magukat egy olyan kutatás mellett, ami az épületek és a munkavállalók egészsége és jólléte közti összefüggéseket kutatja. Munkájuk eredményességéhez elengedhetetlen a résztvevők közti folyamatos kommunikáció, illetve a WELL tanácsadók egyre bővülő táborának hálózata.

Az IWBI ugyanis létrehozott egy globális tanácsadó hálózatot, hogy felmérje, megértse és meghatározza a WELL koncepció hatását, a tervezés és megvalósítás folyamataiban.

A tanácsadók a tíz közül legalább egy WELL területen rendelkeznek speciális tudással. Az információáramlás elősegítésére a világ 24 helyszínén találkozókat rendeznek, ahol megosztják a tapasztalataikat a fejlődés érdekében. Ennek eredményeként már 45 alkalommal frissítették az irányelveket.

A WELL világszerte növekvő befolyását igazolja, hogy az ENSZ Fenntartható Fejlődési Célokkal is kapcsolatban áll – a globális fenntarthatósági mozgalomba való integrálás okán, valamint komoly edukációs törekvéseket folytat.

A szervezet a nagykövetei sokszínűségéből és elszántságából adódóan, már a világ szinte minden pontján vezető szerepet játszik a munkavállalói jóllét területén.

Az októberben megrendezésre kerülő Office Week-en személyesen is elmélyülhetsz a WELL témában. A jövő építői ott lesznek. Ne maradj le Te sem!

 

 

 

 

Forrás: wellcertified.com

 

SOCIAL BOX