Nagyon keresik a Diófa Alapkezelő irodaházait

Az utóbbi hónapokban közel 26 800 négyzetméterre történt bérleti szerződés, amelynek jelentős hányada hosszabbítás volt köszönhetően a bérlői elégedettségnek . A legújabb bérbeadás az Infopark E irodaházhoz kötődik, ahol a Lufthansa Systems hosszabbított és egyúttal bővítette területét, ezáltal 5 500 négyzetmétert foglal el az „A” kategóriás LEED minősítésű irodaházban. A bérlőt a VLK Cresa képviselte […]

Az utóbbi hónapokban közel 26 800 négyzetméterre történt bérleti szerződés, amelynek jelentős hányada hosszabbítás volt köszönhetően a bérlői elégedettségnek .

A legújabb bérbeadás az Infopark E irodaházhoz kötődik, ahol a Lufthansa Systems hosszabbított és egyúttal bővítette területét, ezáltal 5 500 négyzetmétert foglal el az „A” kategóriás LEED minősítésű irodaházban. A bérlőt a VLK Cresa képviselte a tárgyalások során.

Emellett 4 új bérlővel bővült a portfólió, összesen 12 000 négyzetméterrel növelve a bérbeadottsági szintet. A Diófa Alapkezelő a magas kihasználtság mellett is sikeresen allokált irodaterületet bérlői számára, így az első fél év során 2 800 négyzetméteren biztosított bővülési lehetőséget hosszú távú partnerei részére.

A Diófa Alapkezelő portfóliójában jelenleg 9 A kategóriás irodaház található, a teljes 330 000 négyzetméteres ingatlanállománynak közel 40%-át kitéve. Hasonlóan magas volument képviselnek a portfólióban a kiskereskedelmi ingatlanok.

Az elmúlt időszakban történt számos sikeres bérbeadásnak és hosszabbításnak köszönhetően, kevesebb mint 2%-nyi terület várja új bérlőjét, így a strip mall típusú Zone Park ingatlanok valamint a 2018-ban átadott megújult Shopmark bevásárlóközpont közel 100%-os bérbeadottsággal várja a vásárlókat. 

SOCIAL BOX