A FvckUp történeteké volt a főszerep az Office XPO második napján

A FvckUp Day keretében beavatták a közönséget azokba a bakikba, amikbe a mindennapi irodai élet vagy a felújítás, költözés során botlottak. A sokszínű megszólalói palettán találkozhattunk a bérlői, üzemeltetői és szolgáltatói szektor képviselőivel is, akik tanulságos saját példákon keresztül támasztották alá, hogy hibázni nem bűn. A reggeli megnyitón Tóth Gergely, a FvckUp Day szakmai partnereként […]

A FvckUp Day keretében beavatták a közönséget azokba a bakikba, amikbe a mindennapi irodai élet vagy a felújítás, költözés során botlottak. A sokszínű megszólalói palettán találkozhattunk a bérlői, üzemeltetői és szolgáltatói szektor képviselőivel is, akik tanulságos saját példákon keresztül támasztották alá, hogy hibázni nem bűn.

A reggeli megnyitón Tóth Gergely, a FvckUp Day szakmai partnereként működő HR Fest alapítója és a FvckUp Nights franchise budapesti tulajdonosa is erre hívta fel a figyelmet, valamint a fejlődő szemlélet fontosságára. Ez segít ugyanis átlendülni a nehéz helyzeteken, illetve a tanulásban, ami a fejlődés alapköve.

Félrekalkulált időzítések, hiányos információátadásból eredő meglepetések, fókusztévesztés, egy elírásból adódó sokmilliós veszteség, bizalmatlanság, elégedetlen munkatársak, vezetői figyelmetlenségek – ezekről és a megoldásokról hallhatott ma a közönség.

A hazánkban még szokatlanul magas színvonalú kiállítói standokkal körbevett nézőtéren nem csak a szakma képviselte magát, hanem számos diákcsoport is érkezett az ország távoli pontjairól is. A jövő munkavállalói és tanáraik ugyanis úgy gondolták, hogy itt a helyük, ha az irodapiac legjobbjaitól szeretnének tanulni.

A rendezvény második napja tehát sikeresen zárult.

Azok, akik esetleg eddig még nem jutottak ki, hogy megnézzék a kiállítókat, a szombati napon még megtehetik. A harmadik napon a családbarát munkahelyeké lesz a főszerep, ugyanis az immár 10 éves Az Év Irodája verseny szervezői idén először kihirdetik majd Az Év Családbarát irodája címet is. A díj apropóján a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalommal együttműködve olyan programmal készülnek, ahol a felnőttek mellett a gyermekeket is szívesen látják. Amíg a szülők az előadásokat hallgatják és az izgalmas standokkal ismerkednek, a kicsik részt vehetnek a #mutiholdolgoznál alkotói pályázaton, melynek eredményét délután 3-kor hirdetik majd ki.

Ha dolgoztál már irodában, akkor azért, ha még nem, akkor azért – ha még nincs gyermeked, akkor azért, ha viszont már van, akkor azért érdemes kimenni. Röviden ott a helyed! 🙂

Jegyvásárlás ITT

SOCIAL BOX