A FERRUM irodaház 3. emeletén kapott helyet a FITOUT cégcsoport saját irodája

Amíg az idei indulók izgatottan várják az eredményhirdetést, mi feltettünk nekik pár kérdést, hogy megismerhessük az új irodájuk történetét. Ezúttal Havas Dávid, a Fitout Zrt. fejlesztési igazgatója válaszolt.  2019 júliusában a FITOUT cégcsoport saját beruházásában és generálkivitelezésében készült el az „A” kategóriás FERRUM Irodaház, amelynek az átadást követő 5. hónapban már közel 90%-át elfoglalták a bérlők. A […]

Amíg az idei indulók izgatottan várják az eredményhirdetést, mi feltettünk nekik pár kérdést, hogy megismerhessük az új irodájuk történetét. Ezúttal Havas Dávid, a Fitout Zrt. fejlesztési igazgatója válaszolt. 

2019 júliusában a FITOUT cégcsoport saját beruházásában és generálkivitelezésében készült el az „A” kategóriás FERRUM Irodaház, amelynek az átadást követő 5. hónapban már közel 90%-át elfoglalták a bérlők. A 3. emeleten található a FITOUT Zrt. kiemelkedő minőségű saját, központi irodája, amely az irodaház kivitelezésével párhuzamosan készült el.

Az emeletráépítés során kialakított tér meghatározó célja, koncepciója az álmennyezet nélküli, indusztriális hangulat, illetve a teljes épületen való átláthatóság volt. Az egyterű irodarészben egyedi faldesign teszi különlegessé a hosszú tűzfalat, a fal monotonitását pedig belógatott zöldkazetták törik meg. A munkavállalók életét egy kiváló akusztikájú és hangulatú telefonfülke és két kollaborációs tárgyalósarok is segíti.

Az iroda az egyedi és elegáns megjelenés mellett tele van ötlettel, ugyanakkor költséghatékony is, nem „szállt el” a kialakítás ára tekintetében sem. A belső design, a hangulat, a fények játéka és a meglévő bútorok integrálása érthető módon büszkeséggel tölti el az egész csapatot, melyből 8-10 kolléga dolgozott szorosan a projekten.

Elmondásuk szerint mind a tervezés, mind a kivitelezés a tervezett menetrend szerint alakult, és maximálisan elégedettek az eredménnyel, amire fontos employer branding eszközként tekintenek. Bár a tervezéskor még nem volt cél, hogy elinduljanak Az Év Irodája versenyen, az eredmény láttán büszkén neveztek be.

Ha több képet is megnéznétek és Nektek is tetszik az irodájuk, ITT szavazhattok rájuk!

SOCIAL BOX