Letisztult, funkcionális, jól kihasznált terek az Ekata Global Hungary Kft. irodájában

Amíg az idei indulók izgatottan várják az eredményhirdetést, mi feltettünk nekik pár kérdést, hogy megismerhessük az új irodájuk történetét. Ezúttal az Ekata Global Hungary Kft. falai mögé nyertünk betekintést. A vállalat új főhadiszállását a City Gate irodaházban rendezték be. A folyamat során letisztult, funkcionális, jól kihasználható, könnyed és átlátható tereket alakítottak ki, ahol mindenki kényelmesen elfér. MI VOLT AZ ÁTALAKÍTÁS/ÚJ […]

Amíg az idei indulók izgatottan várják az eredményhirdetést, mi feltettünk nekik pár kérdést, hogy megismerhessük az új irodájuk történetét. Ezúttal az Ekata Global Hungary Kft. falai mögé nyertünk betekintést.

A vállalat új főhadiszállását a City Gate irodaházban rendezték be. A folyamat során letisztult, funkcionális, jól kihasználható, könnyed és átlátható tereket alakítottak ki, ahol mindenki kényelmesen elfér.

MI VOLT AZ ÁTALAKÍTÁS/ÚJ TÉR KIALAKÍTÁS FŐ CÉLJA? 

Az előző irodánk a Madách Trade Center legfelső három emeletén volt, amelyet sajnos a hat év alatt kinőttünk. Nem csak a hely szűkössége volt a probléma, hanem a tárgyalók mennyisége is. Az új iroda kialakításánál a megfelelő számú munkaállomás mellett nagy hangsúlyt fektettünk a kellő mennyiségű hangszigetelt tárgyaló kialakítására is.

MIRE VAGYTOK A LEGBÜSZKÉBBEK AZ ÚJ TÉRBEN?

Nagyon szerettük az előző iroda egyedi kialakítását, ami miatt sok kompromisszumot kellett hoznunk. Viszont mivel funkcióiban már nem tudta kiszolgálni a megváltozott igényeket, eljött a költözés ideje. Az új irodában sikerült nagyon jól eltaláltuk az egyensúlyt, és egy olyan teret alakítottunk ki, ahol a közösségi terek mellett a klasszikus irodai funkciókból sem szenvedünk hiányt.

HOGYAN TUDTÁTOK BEVONNI A MUNKAVÁLLALÓKAT A FOLYAMATBA?

Készítettünk egy közös dokumentumot, ahova a kollegák beírhatták az ötleteiket és kívánalmaikat. Ezeket már a helyszín kiválasztása során is figyelembe vettük, így az új iroda sokkal környezettudatosabb lett, szelektív hulladékgyűjtőkkel, vízgéppel, és zuhanyzási lehetőséggel – a biciklivel érkezőknek.

VAN VALAMI, AMI UTÓLAG MÁSHOGY TERVEZNÉTEK / MÁSHOGY VALÓSÍTANÁTOK MEG?

Nincs. Az új terület kialakítása elég sok időt vett igénybe, cserébe nagyon elégedettek vagyunk az eredménnyel. A tervezéskor sok apróságot is figyelembe vettünk.

TERVEZITEK, HOGY EMPLOYER BRANDING ESZKÖZKÉNT TOBORZÁSRA ÉS MUNKAERŐ MEGTARTÁSRA IS HASZNÁLJÁTOK MAJD AZ IRODÁT?

Igen. Fontosnak tartjuk azt, hogy a kollégáink jól érezzék magukat az irodában, és hogy olyan munkakörnyezetet teremtsünk a számukra, ahol hatékonyan tudnak gondolkodni, együttműködni és értéket teremteni.

A TERVEZÉS SORÁN SZEMPONT VOLT, HOGY INDULNI SZERETNÉTEK AZ ÉV IRODÁJA VERSENYEN?

Elsődleges szempont nem volt, de folyamatosan ott lebegett a szemünk előtt, hogy az előző tér elért sikereihez hasonló minőségű kialakítást hozzunk össze.

Ha megnéznéd az iroda képeit és szavaznál rá, ITT megteheted!

 
SOCIAL BOX