Az alapító hobbija ihlette a Banzai Cloud irodáját

Amíg az idei indulók izgatottan várják az eredményhirdetést, mi feltettünk nekik pár kérdést, hogy megismerhessük az új irodájuk történetét. Ezúttal a Banzai Cloud iroda tervező csapata, a Pivot270 Belsőépítész Stúdió mesélt nekünk a 350 négyzetméteres, 30 munkatársat kiszolgáló irodáról.  A BanzaiCloud egy 2017 óta működő IT startup cég, melynek 3 alapítója a belvárosi East-West Business Centert választották bázisuknak. […]

Amíg az idei indulók izgatottan várják az eredményhirdetést, mi feltettünk nekik pár kérdést, hogy megismerhessük az új irodájuk történetét. Ezúttal a Banzai Cloud iroda tervező csapata, a Pivot270 Belsőépítész Stúdió mesélt nekünk a 350 négyzetméteres, 30 munkatársat kiszolgáló irodáról. 

A BanzaiCloud egy 2017 óta működő IT startup cég, melynek 3 alapítója a belvárosi East-West Business Centert választották bázisuknak. Céljuk, hogy jelentős szereplővé váljanak a hibrid és multicloud megoldást szállító vállalatok nemzetközi piacán. 

A csapat Pipeline platformja elérhetővé teszi a legkorszerűbb felhő és konténer technológiákat a piac számára. Csökkenthető általa a modern felhőalkalmazások fejlesztésének, üzembe helyezésének és skálázásának komplexitása.

MIRE VAGYTOK A LEGBÜSZKÉBBEK AZ ÚJ TÉRBEN?

A legbüszkébbek a cég neve és az arculati design közti összhang megjelenítésére vagyunk – a „banzai” egy szörfparadicsom híres hulláma, ezt vittük bele az iroda design elemeibe. A megrendelő egyedi hobbijának megjelenítése volt a kiinduló pont, aki készséggel állt rendelkezésünkre az egész tervezés folyamán. 

VAN VALAMI, AMI UTÓLAG MÁSHOGY TERVEZNÉTEK/MÁSHOGY VALÓSÍTANÁTOK MEG?

Úgy gondoljuk, ebből az irodából az adott keretekhez képest sikerült kihozni a maximumot.

TERVEZITEK, HOGY EMPLOYER BRANDING ESZKÖZKÉNT TOBORZÁSRA ÉS MUNKAERŐ MEGTARTÁSRA IS HASZNÁLJÁTOK MAJD AZ IRODÁT? 

Igen, ez tervezőként minden munkánkban fontos szerepet játszik.

A TERVEZÉS SORÁN SZEMPONT VOLT, HOGY INDULNI SZERETNÉTEK AZ ÉV IRODÁJA VERSENYEN?  

A BanzaiCloud egy olyan megrendelésünk volt, ahol szabadon engedhettük fantáziánkat, ezáltal bíztunk benne, hogy a végeredmény megálja a helyét Az Év Irodája versenyen. 

Ha megnéznéd az iroda képeit és szavaznál rá, ITT megteheted!
 
SOCIAL BOX