Új irodával lepte meg dolgozóit a 20 éves All You Can Move SportPass

Amíg az idei indulók izgatottan várják az eredményhirdetést, mi feltettünk nekik pár kérdést, hogy megismerhessük az új irodájuk történetét. Ezúttal az All You Can Move SportPass tulajdonos-ügyvezetője, dr. Mihalik Zsuzsa engedett betekintést a kulisszák mögé. Az AYCM start-up cégként indult egy 27 nm-es lakásból 20 évvel ezelőtt. Azóta egy 40 főt foglalkoztató középvállalattá nőtt az árbevételét tekintve. Az […]

Amíg az idei indulók izgatottan várják az eredményhirdetést, mi feltettünk nekik pár kérdést, hogy megismerhessük az új irodájuk történetét. Ezúttal az All You Can Move SportPass tulajdonos-ügyvezetője, dr. Mihalik Zsuzsa engedett betekintést a kulisszák mögé.

Az AYCM start-up cégként indult egy 27 nm-es lakásból 20 évvel ezelőtt. Azóta egy 40 főt foglalkoztató középvállalattá nőtt az árbevételét tekintve. Az évfordulót már egy új, a korábbinál jóval tágasabb, inspiratív irodában akarták megünnepelni. Az YBL-Palota 660 nm-es földszinti, utcai portálos üzletterére esett a választásuk, ugyanis itt láttak lehetőséget arra, hogy az ügyfélszolgálatot és szeparáltabban a back-office-t is kialakíthassák ugyanazon a szinten.

Az Ybl Miklós által tervezett épület klasszicista stílusát jól ellenpontozza a modern enteriőr, melyet Nyári Attila építész segítségével az AYCM tulajdonos-ügyvezetője, dr. Mihalik Zsuzsa valósított meg.

MI VOLT AZ ÚJ TÉR KIALAKÍTÁS FŐ CÉLJA? 

Egyrészt kinőttük a régi irodát, másrészt végre egy szinten és nagyjából egy térben lehetünk mind a negyvenen. Eddig ugyanis 7 lakásban dolgoztunk, külön-külön emeleten. De most végre igazi közösségként, csapatként működhetünk és nem elszigetelt osztályokként, egy-egy emelettel elválasztva egymástól. Sokkal közvetlenebb és indirektebb a kommunikáció az egyes részlegek között, sokan fedezték fel egymást, mióta az új irodában vagyunk.

MIRE VAGYTOK A LEGBÜSZKÉBBEK? 

Pragmatikus és funkcionális munkakörnyezet jött létre, mely közben nagyon otthonos, vidám és cool is. Mindenki imád bejönni, akár kollégáról, akár Klubtagról, akár tárgyalópartnerről van szó. Létrehoztunk egy nagyon klassz közösségi teret, melyről eddig csak álmodtunk.

HOGYAN TUDTÁTOK BEVONNI A MUNKAVÁLLALÓKAT A FOLYAMATBA? 

Közösen beszéltük át, hogy melyik részleg mit szeretne, mi volna az optimális elrendezés, térkiosztás és bútor számunkra. Sok mindent meg is tudtunk valósítani, van hinta, több konyha, de például a bérleménybe kutyát nem szabad behozni, így ezt az igényt nem tudtuk kielégíteni.

TERVEZITEK, HOGY EMPLOYER BRANDING ESZKÖZKÉNT TOBORZÁSRA ÉS MUNKAERŐ MEGTARTÁSRA IS HASZNÁLJÁTOK MAJD AZ IRODÁT?

Ez már a kialakítás során is fontos szempont volt, hiszen nagyon sok mindent le lehet szűrni egy iroda kialakításából. Azt is, hogy mit gondol a vezetőség a munkatársairól. Mivel az AYCM tulajdonosaként én terveztem meg az iroda designját, így teljes mértékben megvalósult mindaz, amit a munkatársainkról gondolunk: Szeretjük és fontosnak tartjuk Őket. Ez látszik az irodán is.

A TERVEZÉS SORÁN SZEMPONT VOLT, HOGY INDULNI SZERETNÉTEK AZ ÉV IRODÁJA VERSENYEN? 

Igen, abszolút! Még nem is írtuk alá a bérleti szerződést, de már tudakozódtunk, hogy milyen szempontok alapján vizsgálódik a zsűri. Azt gondoltuk, hogy a zsűrizési szempontok lehetnek a legfontosabbak egy jó iroda megalkotásánál, és ha eszerint megyünk, akkor csak nyerhetünk. Ha nem is az Év Irodája versenyen, akkor azzal, hogy lesz egy igazán klassz, élhető, szerethető irodánk.

Ha megnéznéd az iroda képeit és szavaznál rá, ITT megteheted!

 

 

SOCIAL BOX