Rugalmas home office megoldásokat kínál az OffiKit

Az elsősorban a HR szakma számára biztosított új irodai csomagot a legújabb trendek figyelembevételével alkották meg, ráadásul nem csak eszközöket, hanem szolgáltatásokat is biztosítanak a munkakörre és személyre szabott home office megvalósításához. Perlaky Zoltán, az Officium Szolgáltató Kft. vezető tanácsadója mesélt nekünk a részletekről. A munkaerőhiány napjaink égető kérdése, és egy cég sikere jelentősen függ attól, […]

Az elsősorban a HR szakma számára biztosított új irodai csomagot a legújabb trendek figyelembevételével alkották meg, ráadásul nem csak eszközöket, hanem szolgáltatásokat is biztosítanak a munkakörre és személyre szabott home office megvalósításához. Perlaky Zoltán, az Officium Szolgáltató Kft. vezető tanácsadója mesélt nekünk a részletekről.

A munkaerőhiány napjaink égető kérdése, és egy cég sikere jelentősen függ attól, hogy milyen gyorsan reagál a munkaerőpiaci változásokra, milyen eszközöket vet be a toborzás és a megtartás során. Az employer branding, azaz a munkáltatói márkaépítés nem új keletű dolog, ám kreatív megközelítésére egyre nagyobb szükség mutatkozik, ráadásul Magyarországon is jobbnál jobb ötletek születnek. A globális és hazai tendenciák pedig igazolják, hogy az álláskeresők azt a munkahelyet preferálják, ahol a távmunka/otthoni munkavégzés támogatott.

Ügyfeleink brandépítő eszközként, a munkakörülmények javítására, a munkavállalói elégedettség növelésére és a munkaerő megtartására, egyfajta béren kívüli juttatásként is alkalmazzák az OffiKit-et. Esetükben a munkavégzés hatékonysága is növekszik.

Az igényes kialakításra és a Kit testreszabhatóságára kimondottan büszkék vagyunk. Jövőbeli terveink között több fejlesztés is szerepel, amit az ügyfelek visszajelzései és igényei alapján kívánunk eszközölni.

Szolgáltatásunkkal jelentős terhet vehetünk le a cégvezetés és a HR válláról azon vállalatok esetében, ahol már működik a home office. Potenciális ügyfeleinknél, ahol még a bevezetés előtt állnak, hasznos tanácsokkal tudjuk támogatni a folyamatot.

 

Figyeljük a nemzetközi trendeket és igyekszünk ezek alapján is minél több fejlesztést beépíteni a szolgáltatásunkba.

 

Bővebb információ az OffiKit szolgáltatásáról ITT olvasható.

 

 

SOCIAL BOX