Egy korábbi döntős Az Év Irodája nevezők között – Benéztünk a Microsoft Bistro & Lounge falai mögé

Amíg az idei indulók izgatottan várják az eredményhirdetést, mi feltettünk nekik pár kérdést, hogy megismerhessük az új irodájuk történetét. Ezúttal Dybisewszky Gábor a Cushman & Wakefield Senior Project Managere mesélt nekünk a Microsoft Bistro & Lounge-ról. A Microsoft, a Graphisoft Parkban lévő irodáinak földszinti felújítását követően a legfelső szint újra gondolását is elindította. Ahogy korábban is, itt is […]

Amíg az idei indulók izgatottan várják az eredményhirdetést, mi feltettünk nekik pár kérdést, hogy megismerhessük az új irodájuk történetét. Ezúttal Dybisewszky Gábor a Cushman & Wakefield Senior Project Managere mesélt nekünk a Microsoft Bistro & Lounge-ról.

A Microsoft, a Graphisoft Parkban lévő irodáinak földszinti felújítását követően a legfelső szint újra gondolását is elindította. Ahogy korábban is, itt is nagy hangsúlyt fektettek a minőségi munkakörnyezetre, ezzel segítve a munkatársakat a kreatív és hatékony munkavégzésben. A cél egy új közösségi tér kialakítása volt, amit a kollégák pihenésre, informális megbeszélésekre, feltöltődésre használhatnak.

MI VOLT AZ ÁTALAKÍTÁS/ÚJ TÉR KIALAKÍTÁS FŐ CÉLJA?

A Microsoft irodájának 3. emelete korábban élettelen volt, és nem használták ki a tér adottságait, ezért szinte senki nem használta. A felújítás részeként felköltöztettük a Game Room-ot a 2. emeleti dolgozói tér mellől, továbbá lecseréltük a meglévő teakonyha bútorait, így a kollégák kedvük szerint választhatnak a magas és az alacsony asztal vagy épp kanapés kávézó sarok közül. A felújítással elértük, hogy a 3. emelet újra életteli és színes legyen. 

MIRE VAGYTOK A LEGBÜSZKÉBBEK AZ ÚJ TÉRBEN? 

A Game Room dzsungel hangulata nagyon jól sikerült, és a munkatársak visszajelzése alapján is közkedvelt hely lett. 

HOGYAN TUDTÁTOK BEVONNI A MUNKAVÁLLALÓKAT A FOLYAMATBA? 

A tér kollaborációs és közös használatú funkciói miatt kevésbé kellett bevonni a munkavállalókat, mert egyértelmű volt, hogy mik az igények. Utólag, a visszajelzések alapján ez be is igazolódott. 

VAN VALAMI, AMI UTÓLAG MÁSHOGY TERVEZNÉTEK/MÁSHOGY VALÓSÍTANÁTOK MEG? 

A terasz újrabútorozását szerettük volna még kihozni az anyagi keretből, de ez sajnos nem sikerült, így azt későbbre halasztottuk. 

TERVEZITEK, HOGY EMPLOYER BRANDING ESZKÖZKÉNT TOBORZÁSRA ÉS MUNKAERŐ MEGTARTÁSRA IS HASZNÁLJÁTOK MAJD AZ IRODÁT? 

A 3. emelet kapcsán inkább a feltöltődés áll a fókuszban.

A TERVEZÉS SORÁN SZEMPONT VOLT, HOGY INDULNI SZERETNÉTEK AZ ÉV IRODÁJA VERSENYEN? 

Másodlagos szempontként jelen volt, mivel a földszinti Lobby terület Az Év Irodája 2018 Gálán Az Év Közösségi Tere kategóriában döntős lett, így jó lendületet adott a 3. emelet felújításához.

Ha megnéznéd az iroda képeit és szavaznál rá, ITT megteheted!

SOCIAL BOX