Maradj otthon távmunkában – olvass, tájékozódj, fejlődj!

A Médiapiac szerkesztősége érdekes, aktuális, egyedi tartalmakkal készül az otthon töltött időszakra, most még inkább, mint előtte, hogy ezzel is támogassa az élénk szakmai életet és a folyamatos párbeszédet. Ezen felül a Médiapiac.com Trending now rovata várja minden szakmabeli szervezet, szakértő, valamint a médiapiac képviselőinek véleményét, közleményét, kezdeményezését és felhívásait is. Mindazt, ami segíti a […]

A Médiapiac szerkesztősége érdekes, aktuális, egyedi tartalmakkal készül az otthon töltött időszakra, most még inkább, mint előtte, hogy ezzel is támogassa az élénk szakmai életet és a folyamatos párbeszédet.

Ezen felül a Médiapiac.com Trending now rovata várja minden szakmabeli szervezet, szakértő, valamint a médiapiac képviselőinek véleményét, közleményét, kezdeményezését és felhívásait is. Mindazt, ami segíti a közös gondolkodást. Keressünk és mutassunk be megoldásokat, építsünk pozitív jövőképet!

„Hivatásunk, szakmánk, a kommunikáció folyamatos, valóban élethosszig tartó tanulást igényel. Nyitott szemmel, füllel és szívvel figyelünk minden történést a világban, hogy képesek legyünk általuk is fejlődni. Adott egy új helyzet, amikor gyakorlatilag homeoffice-ban van a világ – tanuljunk belőle, fejlődjünk általa” – mondta Göbölyösné Mátrahegyi Anna, a Médiapiac kiadóvezetője az új rovat indulása kapcsán.

Fotó: rawf8 – shutterstock.com

SOCIAL BOX