Hogyan fogunk dolgozni fél év múlva? Mi lesz a home office után?

Izgalmas témák mellébeszélés nélkül, ezt ígérik a műsor házigazdái. A koronavírus hatására megváltozott a világ. A munkavállalók jelentős része az otthonából dolgozik, és sokan ezzel párhuzamosan a gyereknevelést, a tanítást, valamint a párkapcsolat fenntartását és a háztartást is párhuzamosan szervezik nap, mint nap. A közel egy hónapja tartó, korábban még nem tapasztalt állapotban mindannyian megéljük […]

Izgalmas témák mellébeszélés nélkül, ezt ígérik a műsor házigazdái.

A koronavírus hatására megváltozott a világ. A munkavállalók jelentős része az otthonából dolgozik, és sokan ezzel párhuzamosan a gyereknevelést, a tanítást, valamint a párkapcsolat fenntartását és a háztartást is párhuzamosan szervezik nap, mint nap. A közel egy hónapja tartó, korábban még nem tapasztalt állapotban mindannyian megéljük a hullámvölgyeket, ugyanakkor számos pozitív hatást is élvezhetünk. A legtöbbet ismételt kérdés mégis az, hogy vajon meddig fog tartani ez a helyzet, és hosszú távon milyen lenyomatot hagy majd a gazdaságban, valamint az irodai életben. Az egészen biztos, hogy nagymértékű átrendeződés várható.

De ki fog erre felkészíteni? Hogyan rendeződik át a piac? Mire lehet számítani az irodai életben? És milyen lesz újra a munkatársakkal együtt dolgozni?

Az Év Irodája verseny szervezői már 10 éve az irodapiacot mozgató kérdésekre keresik a választ, és a koronavírus alatt sem hagynak minket válaszok nélkül.

Elindult ugyanis Az Év Irodája podcast, amiben Kalmár Zoltán, a verseny alapítója és Fodor Dániel, az esemény főszervezője hétről hétre az üzleti élet legjobbjait hívják a mikrofonhoz, hogy megosszák izgalmas tapasztalataikat a hallgatókkal. A beszélgetések segítenek eligazodni a változásokkal teli irodai világban, miközben a piac meghatározó szereplőit is jobban megismerhetjük. Az adások során hazai és nemzetközi vizekre is kitekinthetünk majd, amíg az irodapiacot mozgató legaktuálisabb kérdéseket járjuk körbe.

Az első három rész már elérhető, melyekben megszólalnak az eredetileg márciusra tervezett OfficeUP Konferencia előadói.

Tilesch Annától, az ingatlan.com mood managerétől megtudhatjuk például, hogy hogyan viselik a dolgozók az otthoni munkavégzést, és egyáltalán miért fontos, hogy a munkáltató rákérdezzen erre. Szvetelszky Zsuzsa pletykakutató segít eligazodni, a szóbeszédek világában, és mesél nekünk arról, hogy miként lehetnek hasznunkra az irodai mendemondák az aktuális helyzetben. Chris Cooley, az Evelo Agency alapítója és corporate coworking szakértője pedig New Yorkból ad helyzetjelentést az amerikai piacon tapasztalható változásokról, és a jelenleg megfigyelhető vállalati gondolkodásmódról.

Ha Te is az első között szeretnéd megtudni, hogy merre tart az irodapiac, akkor kövesd az epizódokat Az Év Irodája weboldalán vagy Spotify-on!

Mi lesz a Home Office után? Hogy fogunk dolgozni fél év múlva? Hallgass valami újat az irodai élet jövőjéről. Szakmai viták, piaci jóslás és tarot kártya. Na ez nem lesz… izgalmas témák mellébeszélés nélkül az üzleti élet legjobbjaival. Ez itt Az Év Irodája podcast-ja.

SOCIAL BOX