Láttad már Az Év Irodája verseny idei esélyeseit?

Valami egészen egyedit szerettek volna alkotni, azonban az élet közbeszólt. A rendkívüli helyzetre való tekintettel az élő rendezvény helyett idén online közvetítik az eseményeket. A győztesek kihirdetését díjmentesen követhetjük 2020. április 30-án 18:00-kor, amennyiben előzetesen regisztrálunk. Addig viszont bemutatjuk Nektek a zsűri által esélyesnek ítélt nevezőket. Jaguar Land Rover Iroda A brit-nemzetközi prémium járműipari vállalat […]

Valami egészen egyedit szerettek volna alkotni, azonban az élet közbeszólt. A rendkívüli helyzetre való tekintettel az élő rendezvény helyett idén online közvetítik az eseményeket. A győztesek kihirdetését díjmentesen követhetjük 2020. április 30-án 18:00-kor, amennyiben előzetesen regisztrálunk.

Addig viszont bemutatjuk Nektek a zsűri által esélyesnek ítélt nevezőket.

Jaguar Land Rover Iroda

A brit-nemzetközi prémium járműipari vállalat budapesti székhelye a LEED Platinum minősítésű GTC White House Irodaházban kapott helyet, ugyanis a bérlő számára kiemelten fontos a zöld környezet és a fenntarthatóság. A Jaguar Land Rover mérnöki központja egy színes, nemzetközi projekt csapat szakértő munkájának köszönhetően jött létre, ezért a tervezés és a kivitelezés a Magyarországon és az Egyesült Királyságban érvényes előírásoknak is megfelel. Az irodát visszafogott branding, egyedi céges arculat, ergonomikus bútorok, valamint magas színvonalú, energiatakarékos technológiai megoldások jellemzik. Remek példája a fenntartható tervezésnek.

A képekért kattints IDE!

BB Industry Office

A családi házak, villák, valamint lakások tervezésével és kivitelezésével foglalkozó ingatlanfejlesztő cég saját irodatér kialakításakor nagy figyelmet fordítottak az inspiráló, kreatív munkavégzésre sarkalló hatás megteremtésére. Emellett a vállalati szellem kivetítését is fontosnak tartották. Szerették volna vizuálisan is megjeleníteni a cég identitását és a munkatársakat is. Emiatt sok személyes tárgy kapott helyet a térben az enteriőr szerves részeként.

A képekért kattints IDE!

Design Terminal

A vállalkozásfejlesztéssel és tehetséggondozással foglalkozó innovációs ügynökség megosztja új otthonát a jövő kérdéseit kutató Brain Bar Kft.-vel és a fenntartható városfejlesztéssel foglalkozó Crea City Kft.-vel. Egy eredetileg családi háznak épült villában leltek rá arra a térre, ami jól tükrözi, hogy a három szervezet egy közösséget alkot. Az épületben XX. századi stílusok keverednek a modern XXI. századi hangulattal, ami igazán izgalmassá varázsolja a végeredményt. A tervezés során a GASPARBONTA & PARTNERS kortárs eszközökkel idézte vissza a század eleji pompát, valamint a részletekre is nagy figyelmet fordítottak.

A képekért kattints IDE!

Ha kíváncsiak vagytok a többi shortlistes nevezőre is, figyeljétek a Facebook oldalunkat és ne felejtsetek el regisztrálni a díjátadóra!

SOCIAL BOX