Újabb esélyeseket mutatunk Az Év Irodája shortlistről

  Valami egészen egyedit szerettek volna alkotni, azonban az élet közbeszólt. A rendkívüli helyzetre való tekintettel az élő rendezvény helyett idén online közvetítik az eseményeket. A győztesek kihirdetését díjmentesen követhetjük 2020. április 30-án 18:00-kor, amennyiben előzetesen regisztrálunk. Addig viszont bemutatjuk Nektek a zsűri által esélyesnek ítélt nevezőket. PAJTÁS – Étteremből iroda A Víziváros egykori ikonikus étterme, […]

 

Valami egészen egyedit szerettek volna alkotni, azonban az élet közbeszólt. A rendkívüli helyzetre való tekintettel az élő rendezvény helyett idén online közvetítik az eseményeket. A győztesek kihirdetését díjmentesen követhetjük 2020. április 30-án 18:00-kor, amennyiben előzetesen regisztrálunk.

Addig viszont bemutatjuk Nektek a zsűri által esélyesnek ítélt nevezőket.

PAJTÁS – Étteremből iroda

A Víziváros egykori ikonikus étterme, a Moszkva tér című kultfilmből is ismert PAJTÁS Önkiszolgáló Étterem helyén nagy kihívást jelentett egy modernt, 21. századi iroda és közösségi tér kialakítása. Az újjáépített helyiség legnagyobb bérlője, az Adventum Befektetési Alapkezelő Zrt. teljes portfólió filozófiájára jellemző a zöld gondolkodás, amit figyelembe vettek az átépítés során. Az iroda másik bérlője a Hümpfner Ügyvédi iroda, amelynek kiemelten fontos volt, hogy egy modern, az egészséges munka-kikapcsolódás egyensúlyát elősegítő, családbarát és környezettudatos irodakörnyezetet teremtsen meg a munkavállalói számára, az átalakított Pajtás falain belül. A tér modernizálásával szerették volna tovább éltetni az egykori legendát.

Még több képekért kattints IDE!

Légmester – E6 System

A korábban csokoládégyárként működő Lokomotív Irodaházban valósult meg a Légmester és az E6 System Kft. közös irodája, melyhez a LEVEL UP Office Design segítségét vették igénybe. Az épület ipari jellege jól illik az épületgépészeti kivitelezéssel és tervezéssel foglalkozó vállalatok arculatához. Már a tervezés kezdetekor egyértelmű volt, hogy állmennyezet nélküli látszógépészet kerül kialakításra. A nagy belmagasságot és az acél tartószerkezeti elemek által teremtett loft hangulatot erősítik a térelválasztóként elhelyezett fémszerkezetes bútorok és a nyers anyaghasználat. Mindezt az arculati színek finom megjelenése, valamint a fa felületek alkalmazása finomítja, és a megrendelő vintage kiegészítői dobják fel.

Még több képekért  kattints IDE!

EPAM C5

Az amerikai központú informatikai cég irodái világszerte jó hangulatú laboratóriumok, ahol a munkavállalók a legkorszerűbb technológiákat alkalmazva dolgoznak nemzetközi projekteken. Az új bázis a Corvin negyed C5 épületében kapott helyet, ahova a folyamatosan bővülő budapesti csapat 2019 májusában költözött be. A kialakítás célja, hogy egy motiváló, kreativitásra sarkalló munkahelyet biztosítson, ahol a kollégák szívesen töltik a mindennapjaikat, és akár szakmai meetupok vagy a feltöltődésre vágyó munkatársak számára is megfelelő lehet. Minderről az arculatból kiemelt színek, impulzív terek, játékos formák gondoskodnak.

Még több képekért  kattints IDE!

 

Ha kíváncsiak vagytok a többi shortlistes nevezőre is, figyeljétek a Facebook oldalunkat és ne felejtsetek el regisztrálni a díjátadóra!

 

 

SOCIAL BOX