Készen álltok Az Év Irodája verseny további esélyeseire?

A szervezők rengeteget készültek az elmúlt fél évben az eseményre. Valami egészen egyedit szerettek volna alkotni, azonban az élet közbeszólt. A rendkívüli helyzetre való tekintettel az élő rendezvény helyett idén online közvetítik a történéseket. A győztesek kihirdetését díjmentesen követhetjük 2020. április 30-án 18:00-kor, amennyiben előzetesen regisztrálunk. Addig viszont bemutatjuk Nektek a zsűri által esélyesnek ítélt nevezőket. PALAZZO […]

A szervezők rengeteget készültek az elmúlt fél évben az eseményre. Valami egészen egyedit szerettek volna alkotni, azonban az élet közbeszólt. A rendkívüli helyzetre való tekintettel az élő rendezvény helyett idén online közvetítik a történéseket. A győztesek kihirdetését díjmentesen követhetjük 2020. április 30-án 18:00-kor, amennyiben előzetesen regisztrálunk.

Addig viszont bemutatjuk Nektek a zsűri által esélyesnek ítélt nevezőket.

PALAZZO HUNYADI

A Palazzo Hunyadi kivitelezésénél az alkotómunkán túl az egyediségre, a maga nemében a megismételhetetlenségre törekedtek. Az évtizedek óta hányattatott sorsú épület új funkcióval történő feltöltését tűzték ki célul, ami nem volt egyszerű feladat a kiemelten védett műemléki környezet miatt. A végeredmény eléréséhez mégis jelentős belsőépítészeti átalakítás vezetett. A merész szín- és anyaghasználat, a különleges designer kiegészítők és képzőművészeti alkotások gondos összehangolása tanúskodnak az építész, a bérlő és a beruházó igényességéről is. Az épület értékeit megőrizve, ugyanakkor modern irodai környezetet alkotva sikerült egy impozáns, funkcionális, fiatalos, merész, mégis elegáns irodát létrehozni a 190 éves, korábban számos funkcióval bíró épületből.

A képekért kattints IDE!

HillSide irodák

A tavaly tavasszal átadott HillSide Irodaház nyugati szárnyának 6. emeletén az UNIONE CSOPORT, a 7. emeleten pedig a LEONES QSR. központja működik. A két irodát összekötő csigalépcső egy igazán különleges megoldás, ami a vertikális kapcsolatteremtés legfontosabb eszközeként jelenik meg a térben. A kialakítás során nagy figyelmet fordítottak az átlátható térkapcsolatokra, a mobilitásra és a sokszínűségre. A testvércégek enteriőrjét Mag Ildikó kortalanul, nagyvonalúan, játékosan, ugyanakkor egymással egységben és a funkcionalitást szem előtt tartva komponálta meg.

A képekért kattints IDE!

All You Can Move SportPass

Az immár 20 éves AYCM a jubileumi évforduló apropóján költözött be új irodájába. Az YBL-Palota klasszicista stílusát remekül ellensúlyozza a dr. Mihalik Zsuzsa tulajdonos-ügyvezető és a Nyári Attila Design Stúdió által megálmodott modern tér. A kialakítás során fontos szempont volt a kitűnő munkavállalói élmény megvalósítása és a munkáltatói márka tükrözése, a zsúfoltság elkerülése, az ergonómia, a munkatársak elképzelései és a funkcionalitás. Az AYCM kiemelt jelentőséget tulajdonít az irodának a munkaerő-toborzás terén, hiszen ez a tér kifejezi a munkaadó hozzáállását a munkatársaihoz. A munkahely ugyanis már a valóság, nem ígéret.

A képekért kattints IDE!

Ha kíváncsiak vagytok a többi shortlistes nevezőre is, figyeljétek a Facebook oldalunkat és ne felejtsetek el regisztrálni a díjátadóra!

SOCIAL BOX