Pár nap és kiderül, hogy kik lesznek Az Év Irodája verseny idei győztesei

A szervezők rengeteget készültek az elmúlt fél évben az eseményre. Valami egészen egyedit szerettek volna alkotni, azonban az élet közbeszólt. A rendkívüli helyzetre való tekintettel az élő rendezvény helyett idén online közvetítik a történéseket. A győztesek kihirdetését díjmentesen követhetjük 2020. április 30-án 18:00-kor, amennyiben előzetesen regisztrálunk. A korábban bemutatott nevezők mellett a CA Immo Hungary Kft., a Positive Adamsky […]

A szervezők rengeteget készültek az elmúlt fél évben az eseményre. Valami egészen egyedit szerettek volna alkotni, azonban az élet közbeszólt. A rendkívüli helyzetre való tekintettel az élő rendezvény helyett idén online közvetítik a történéseket. A győztesek kihirdetését díjmentesen követhetjük 2020. április 30-án 18:00-kor, amennyiben előzetesen regisztrálunk.

A korábban bemutatott nevezők mellett a CA Immo Hungary Kft., a Positive Adamsky HQ és a TransferWise is az esélyes a zsűri döntése szerint.

CA IMMO Hungary Kft.

A közép – európai fővárosokban található irodaépületek szakértőjeként számon tartott CA IMMO célja, hogy értékes és minőségi portfóliót kínáljon megbízói számára. A saját bázisuk kialakításakor egy testhezálló, ugyanakkor rendkívül izgalmas feladatba kezdtek. A 2017-ben felújított CityGate irodaházban egy modern, dolgozóbarát és inspiráló koncepció mentén valósították meg az elképzelésüket, melyben a MádiLáncos Stúdió és a Value4Real volt segítségükre. Nagy hangsúlyt fektettek a közösségi élet és a munkavállalók feltöltődésének támogatására. A tér adottságaiból eredő kötöttségeket játékos módon, kreatívan oldották fel színekkel és különféle látványos térelemekkel. A hatékony munkavégzés érdekében pedig nagy figyelmet fordítottak a növények elhelyezésére, a zajcsillapításra és az ergonómiára is. Az iroda tökéletesen reprezentálja a vállalat ügyfelei számára kínált minőséget, tehát bemutatóteremként is remekül funkcionál.

A képekért kattints IDE!

Positive Adamsky HQ

A Hősök tere közvetlen szomszédságában, a korábbi Vietnámi és Szudáni Nagykövetség épületében rendezték be a Positive Adamsky székházát, amelyben a műemlékvédelmi építészeti elemek között kreatív helyiségek és egy rendszerváltás előtti reklámtörténeti kiállítás tárul elénk.

A tervezés során nagy kihívást jelentett a cégcsoportot alkotó 4 teljesen eltérő ág igényei szerinti kialakítás. Az idén 18 éves Positive Adamsky büszkén vállalja, hogy lételemük a pozitív gondolkodás, hozzáállás, ügyfélkiszolgálás és vállalati kultúra. Ehhez pedig, nem is kereshetnének az általuk megálmodottnál jobb otthont.

A képekért kattints IDE!

TransferWise

A pénzügyi világot forradalmasító, dinamikusan fejlődő startup irodájának belsőépítészeti koncepciója lendületet, innovációt és kreativitást tükröz. A világ minden tájáról származó utazási célpontok dísztárgyain és szimbolikus elemeken alapuló formatervezés izgalmas összhangot képez a területek funkciójával. A kialakítás során nagy figyelmet szenteltek a tematikus rekreációs terekre, mint a fitneszterem vagy a masszázs szoba, amelyek támogatják a vállalat rugalmas munkavégzéshez való hozzáállását. A TransferWise már a kezdetektől kitűzte a célt, hogy elmozduljon a formális irodai kialakítástól, és egy olyan munkahelyet hozzon létre, amely követi a munkaerő-piaci változásokat és inspirálóan hat a munkavállalókra.

A képekért kattints IDE!

Ha kíváncsiak vagytok a többi shortlistes nevezőre is, figyeljétek a Facebook oldalunkat és ne felejtsetek el regisztrálni a díjátadóra!

 

SOCIAL BOX