A magányban töltött karantén felér napi 15 szál cigarettával

Gazdasági vonatkozásban rengeteg írás született már a témában, és persze egészségügyi tanácsokat is olvashattunk, azonban ennyire átlátható tényfeltárást és útmutatót még nem találtunk. Ezt az űrt tölti be az adás új része, amelyből kiderül például, hogy a genetika csupán 3-10%-ban határozza meg az emberek élettartamát és egészségét. Az összes többi a környezetünktől és a döntéseinktől […]

Gazdasági vonatkozásban rengeteg írás született már a témában, és persze egészségügyi tanácsokat is olvashattunk, azonban ennyire átlátható tényfeltárást és útmutatót még nem találtunk.

Ezt az űrt tölti be az adás új része, amelyből kiderül például, hogy a genetika csupán 3-10%-ban határozza meg az emberek élettartamát és egészségét. Az összes többi a környezetünktől és a döntéseinktől függ, ami amellett, hogy sok lehetőséget biztosít, hatalmas felelősséget is ró a vállunkra.

Ádám segítségével megismerhetjük az életmód orvostan 6 pillérét, és megtudhatjuk azt is, hogy milyen evolúciós gyökerekre nyúlnak vissza a karanténban jelentkező lelki feszültségek, az ingerlékenység vagy a magány okozta szorongás. A beszélgetés nem csak a tünetek megértésében segít, hiszen a hallgatók több kézzel fogható megoldási ötletet is megismerhetnek.

Az adásból természetesen az irodai munkakörnyezettel kapcsolatos szakmai kérdések sem maradhatnak ki, ezért aki már a home office utáni visszatérésen gondolkodik, hasznos tippeket kaphat a legfontosabb irodai stressz oldó lehetőségekről.

Ha érezted már, hogy feszültséged kelt benned, a kialakult helyzet vagy a jövőt illető bizonytalanság, akkor hallgasd meg a teljes beszélgetést Az Év Irodája weboldalán vagy a Spotify-on!

Mi lesz a Home Office után? Hogy fogunk dolgozni fél év múlva? Hallgass valami újat az irodai élet jövőjéről. Szakmai viták, piaci jóslás és tarot kártya. Na, ez nem lesz… Csak izgalmas témák mellébeszélés nélkül az üzleti élet legjobbjaival. Ez itt Az Év Irodája podcast-ja.

 

SOCIAL BOX