Iroda a Balaton partján

Egyik hétről a másikra olyan cégek is meglépték a home office-ba költözést, ahol korábban szó sem lehetett ilyen fokú szabadságról. Lassan visszatérünk az eredeti rendbe, de a COVID megmutatta, hogy igenis lehet hatékony munkát végezni a megszokott és hagyományos irodai kereteken kívül is. Képzelj el egy irodát a Balaton partján: Amikor felébredsz, az első napsugarak […]

Egyik hétről a másikra olyan cégek is meglépték a home office-ba költözést, ahol korábban szó sem lehetett ilyen fokú szabadságról. Lassan visszatérünk az eredeti rendbe, de a COVID megmutatta, hogy igenis lehet hatékony munkát végezni a megszokott és hagyományos irodai kereteken kívül is.

Képzelj el egy irodát a Balaton partján: Amikor felébredsz, az első napsugarak a Badacsony lejtőin csillannak meg.  Egy iroda, ahol nincs hiány sem végeláthatatlan szőlősorokból, sem pedig a legfinomabb borokból. Ahol madárcsicsergésre kelhetsz és a hullámok csobogására hajthatod álomra a fejed. Mindezt úgy, hogy az átlagosnál sokkal hatékonyabban és kreatívabban tudod végezni a munkád. Motivált vagy, van kedved élni és dolgozni. 

Nincs is olyan távol ez a lehetőség. Egy magyar csapat, a The Paradise Project egzotikus országokba szervez coworking táborokat, ahol a munka mellett a szakmai képzéseken van a legnagyobb hangsúly. Vállalkozásindítás, online marketing stratégia, közösségi média, asszertív kommunikáció vagy üzleti stressz kezelés témákban fejlesztheted a tudásod, a legszebb tengerpartokon a pálmafák árnyékában. Mivel bizonytalan ideig külföldre utazni nehéz és nem ildomos, meghirdették most a Balaton parti különkiadást: június 17. és 21. között Csopakra viszik a networkingre és szakmai fejlődésre vágyó résztvevőket, de nem csak ezekre kiváló ez a lehetőség, hanem a munkahelyi kiégés kezelésére vagy az otthoni munkavégzésből való irodai visszatérésre is. 

A közel 3 hónapos kihagyás után jelentős nehézséget okozhat az irodai környezetbe való azonnali visszaszokás, amelyen egy átmeneti, élménydús fél-irodai megoldás sokat könnyíthet. Ráadásul az elkötelezett munkavállaló sokkal motiváltabb, lojálisabb és kreatívabb is a munkahelyén, így motivációs juttatásnak sem utolsó, ha már túl vagyunk a fizetések racionalizálásán. 

Ha érdekel a Balaton parti coworking iroda, kattints ide a részletekért.

 

SOCIAL BOX