Soha nem hallott kulisszatitkok Az Év Irodája verseny szervezőitől

Az elmúlt 10 év víziói, fejlődése és persze a fuckup storyk a podcast aktuális adásában. Te kitalálnád hányan vettek jegyet az első díjátadóra? Milyen ételt nem szabad rendelni egy gálaestre? Mi inspirálta a folyamatos fejlődést és milyen változásokat látnak az alapítók az ingatlanpiacon? A legújabb epizódban olyan történeteket hallhatunk, amik visszatekintve már viccesek, de az […]

Az elmúlt 10 év víziói, fejlődése és persze a fuckup storyk a podcast aktuális adásában.

Te kitalálnád hányan vettek jegyet az első díjátadóra? Milyen ételt nem szabad rendelni egy gálaestre? Mi inspirálta a folyamatos fejlődést és milyen változásokat látnak az alapítók az ingatlanpiacon?

A legújabb epizódban olyan történeteket hallhatunk, amik visszatekintve már viccesek, de az adott pillanatban közel sem tűntek annak.

Megtudhatjuk, hogy milyen meglepetést tartogatott a közönség bevonása a szavazásba és kiderül, hogy hányan próbálták lekenyerezni a zsűrit egy előnyös helyezésért. Persze arról is szó esik, hogy miért nem jártak sikerrel.

Az alapítók megosztják velünk az eredeti céljukat és arról is mesélnek, hogy milyen előre nem látható ágak nőttek ki a versenyből az évek során.

A szakmai kérdéseken kívül első kézből hallhatunk olyan személyes történeteket is, amelyek eddig nagyközönség előtt még nem hangoztak el.

Ha érdekelnek a válaszok, hallgasd meg a teljes beszélgetést Az Év Irodája weboldalán vagy a Spotify-on!

Mi lesz a Home Office után? Hogy fogunk dolgozni fél év múlva? Hallgass valami újat az irodai élet jövőjéről. Szakmai viták, piaci jóslás és tarot kártya. Na, ez nem lesz… Csak izgalmas témák mellébeszélés nélkül az üzleti élet legjobbjaival. Ez itt Az Év Irodája podcast-ja.