Amikor az érkezés élménye, az innováció, a költséghatékonyság és a biztonság találkozik egy digitális rendszerben.

Legutóbbi cikkünkben már bemutattuk az idei Az Év Irodája verseny egyik nevezőjét. Következzen most egy újabb jelentkező, aki Az Év Proptech megoldása címért szállt versenybe.

A Floor99 PropTech Fejlesztő Kft. által megálmodott és megvalósított TabLog egy olyan digitális vendég és dolgozó érkeztető megoldás, ami különböző rendszereket hangol össze a hatékony menedzsment és az élmény szintű érkezés megvalósítása érdekében.

A fejlesztés lehetővé teszi, hogy a vállalatok a 21. század elvárásainak megfelelő módon, automatizált és bármilyen naptárral összeköthető értesítő rendszerrel, akár érintésmentesen fogadják az érkező munkatársakat és a látogatókat. Mindezt papírmunka és emberi erőforrás bevonása nélkül.

Az adatok biztonságos tárolásáért a háttérben futó, GDPR kompatibilis tartalomkezelő felhő felel, amelyből a vendégmenedzsmenttel kapcsolatos döntéshozatal során értékes információkat nyerhetnek a TabLog-ot alkalmazó vállalatok.

A digitális recepció reformból az említett funkciókon túl rendezvény meghívók küldésére vagy akár parkoltatásra is lehetőségünk nyílik, ráadásul a vizuális elemek és a tartalom testreszabásával a céges arculat is megjeleníthető.

Összességében elmondható, hogy a TabLog modernizálja a recepciós pultokat, hatékonyabbá, kényelmesebbé és nem utolsó sorban biztonságosabbá teszi a beléptetés és vendégmenedzsment folyamatát.

A Floor99 PropTech Fejlesztő egy webről letölthető dobozos termékkel is készül 2020-ban, ami szintén egyszerű és biztonságos, azonban alacsonyabb áron elérhető megoldást nyújt KKV-k számára.

A rendszer mindkét része, a dolgozói applikáció és a vendég regisztrációs modul is rendkívül felhasználóbarát, technikai support nélkül használható, ráadásul akár külön is elérhető. A munkatársak számára készített alkalmazás home office menedzsmentre, illetve push üzenetek fogadására is alkalmas.
A fejlesztés amellett, hogy jelentős költségmegtakarítást biztosít a recepciós munka optimalizálásával, az érintésmentes beléptetés lehetőségével minimalizálja az egészségügyi kockázatot, és lehetővé teszi a home office-ban dolgozó munkatársak beléptetését is.


SOCIAL BOX