Vidéki kisvárosban, fővárosi színvonalon.

Pillants be a Precognox kaposvári irodájába!

Az idei renováció során elkészült a kaposvári kórház egykori déli tömbjében az Informatikai és Innovációs központ. A város központjában, mégis a természethez közel fekvő épület komplexum tökéletes választásnak bizonyult a 2008-óta folyamatosan növekedő Precognox Kft. számára. A szoftverfejlesztéssel foglalkozó cég nem csak fizikai értelemben lelt tágasabb irodára, hiszen a munkaszervezés tekintetében is új perspektívák nyíltak meg előtte. Az új térben ugyanis minden projektcsapat külön helységben, dedikáltan foglalkozhat a feladataival, elvonulhat egy meeting roomba vagy csoportos rendezvényeket tarthat a világos és jól felszerelt konyhában.

A belső, központi tér egyrészt funkcionálisan összekapcsolja, ugyanakkor el is különíti az itt dolgozó 35 fő munkaterületét, emellett pedig megjelenésében is hűen tükrözi a vállalat tevékenységét. Az irodaterek kialakításakor kerülték a direkt témák megjelenését, de mégis egyértelmű utalásokat helyeztek el a névadó város sajátosságaiból.

A kialakítás során egy merész, egyedi, praktikus, ugyanakkor családias belső környezet létrehozása volt a cél, továbbá a csapat szerette volna megmutatni, hogy kisebb vidéki városokban is találhatunk tágas és színvonalas irodai környezetet.

A Precognox esetén jólesően szembetűnő a tudatos irodai márkaépítés. Nem titkolt céljuk, hogy a munkaterület megkomponálása során olyan elemeket is használtak, amelyek vonzók lehetnek akár a nagyvárost elhagyó munkavállalók számára is.

Természetesen a jelenlegi munkatársak speciális, sőt olykor egymástól igen eltérő igényeit is figyelembe vették, és Karácsony Emese belsőépítész segítségével öntötték formába ezeket. A színes térelemek mellett az akadálymentesítésről, a hő- és zajcsillapításról és a telefonfülkéről, a pihenőszobáról, a gyereksarokról, valamint az ergonomikus bútorokról sem feledkeztek meg.

Ha megnéznétek az irodáról készült fotókat, IDE kattintva megtehetitek.

SOCIAL BOX