Elképesztő sikert ért el Az Év Irodája. Minden rekordot megdöntött a nevezők száma

Lezárult Az Év Irodája nevezési szakasza, amelyre minden rekordot megdöntve csaknem kétszáz pályázat érkezett.
(Nexon iroda – 2017)

Nem csak összesítve dőlt meg az eddigi rekord, hiszen az iroda, a közösségi tér és az office branding kategóriákban is most érkezett a legtöbb pályázat. A hatalmas érdeklődés is jelzi, hogy a járvány miatt az irodapiacon nem véget ért valami, hanem elkezdődött valami új. Megújulnak az irodaterek és a munkakultúrák, a szervezők pedig elsőkézből mutatják be a változásokat és a meginduló új trendeket a nagyközönségnek. Hamarosan indul a közönségszavazás, voksoljunk a kedvenceinkre!

A verseny 18 kategóriájában összesen 194 nevezés érkezett, amely a 11. alkalommal kiírt Az Év irodája versenyen abszolút rekordnak számít. A névadó kategóriában összesen 66 nevezés, míg Az Év Közösségi tere kategóriában 20 pályázat érkezett, emellett még az Office Branding Különdíjra is rekordszámban, kilencen küldték be szakmai pályázatukat.

Mindannyian tudjuk, hogy az idei év a koronavírus-járvány jegyében telt el, amely az irodapiacra is nagy hatást gyakorolt, hiszen felerősödött a home office szerepe, az irodaházak új szabályokat vezettek be a biztonságos és egészséges munkakörnyezet megteremtése érdekében. Sokan gondolkodtak azon, hogy vajon mi lesz a jövőben az irodákkal, azonban most már nyilvánvalóvá válik, hogy az irodaterek továbbra is a vállalatok központjai lesznek, csak éppen átalakulnak az egyes funkciók.

Fejlődnek a digitális megoldások, a dedikált munkaállomások visszaszorulása és a közösségi terek erősödése megújítja a munkakultúrákat, a rugalmas terek és a tevékenységalapú funkciók kiemelt szerepet kapnak. Vagyis új trendek honosodnak meg az irodapiacon, amelyek újraértelmezik a munkahely fogalmát is. Most éppen a folyamat elején járunk, és Az Év Irodája kiválóan meg fogja mutatni, hogy a vállalatok merre mozdulnak el az irodatereik átformálása kapcsán.

A nevezési szakasz lezárása után január 4-étől indul a közönségszavazás: bárki leadhatja a voksát kedvencére az azevirodaja.hu honlapon, amelynek eredménye beleszámít a végeredménybe. A végső sorrendet minden kategóriában a független szakmai zsűri alakítja ki, több lépcsőben, majd két külön díjátadón hirdetik ki a győzteseket.

Az Év Irodája verseny díjait egy egésznapos eseménnyel, az OfficeUP konferenciával egybekötve adják át este Az Év Irodája Díjátadón. Az ingatlanpiaci és vállalati kategóriákat pedig a Real Estate Awards Gala esten hirdetik ki a Pesti Vigadóban, ahol a kereskedelmi és lakó ingatlanpiac vezető szereplői találkoznak.

SOCIAL BOX