Családi sikertörténet a BioTechUSA új irdaháza mögött

A BioTechUSA igazi családi sikertörténet. A Lévai házaspár a 90-es évek elejétől fogva építi Magyarországon az étrendkiegészítők forgalmazására szakosodott franchise hálózatot.

Szadán 2007-ben, saját ingatlanfejlesztés és kivitelezés eredményeként létesítettek egy 41.000 négyzetméteres logisztikai központot, ahol 2014 óta saját gyártást is folytatnak.

Új, 3200 négyzetméteres, 500 fő befogadására alkalmas irodájuk épületét Óbudán, a Huszti úton egy olyan telken építették fel, ami annak idején az induló családi vállalkozásnak is otthont adott.

A 2020-ban átadott épület tükrözi a család által képviselt vállalati kultúrát, miszerint „ahogy egymással bánunk, az a cégünk és a családunk, ahogy másokkal bánunk, azok pedig mi magunk vagyunk.”

Az iroda 800 négyzetméternyi beton burkolatát 4400 méter árnyékoló lamella teszi karakteressé, ugyanakkor energiahatékonnyá. Az épület hűtését és fűtését megújuló energia látja el, az energetikai besorolása közel nullás.

A funkció és a design nem csak kívül, hanem a belső terek kialakításában is összekapcsolódik, ahol négy szinten, tágas, nyitott és inspiráló környezetben várják a dolgozókat. A fa enteriőr, az átrium függőkertje és az élő növényes kiegészítők a természetközeliséget és a társadalmi felelősségvállalást hangsúlyozzák.

A BioTechUSA saját ebédlővel és közösségi terekkel támogatja a kollégák kollaborációs, valamint rekreációs tevékenységét. A modern infrastruktúra pedig családias légkörrel és transzparenciával párosul.

Az ingatlanfejlesztés során egy olyan belső világot teremtettek, ami inspirálja a nagy léptekben és sikerekben való gondolkozást, ugyanakkor alázatos és kreativitásra ösztönző is egyben.

Ha megnéznéd az épületről készült fotókat, ITT megteheted.

SOCIAL BOX