Elindult Az Év Irodája verseny szavazása!

Gyere és szavazz a kedvenceidre, hiszen a szakmai zsűri mellett a Te véleményed is számít!

Kosárlabdapálya az irodában? Covid álló térelrendezés? Futópálya a tetőteraszon? Bordélyházból közösségi iroda? Jövőbelátó proptech megoldások?!

Igen! Elindult a tizenegyedik Az Év Irodája verseny közönségszavazása, ahol idén rekordszámú izgalmas pályázat közül választhatod ki a kedvenceidet!

Bármilyen meglepő, a home office évében nem csak összesítve, hanem az office branding és a közösségi tér kategóriákban is minden korábbi évet felülmúló mennyiségű nevezés érkezett.

Ahogy a korábbi években megszokhattuk, a zsűri mellett a közönség véleménye is számít, ezért a 18 kategória 194 pályázatából mindenki kiválaszthatja a kedvenceit. A mezőny idén is nagyon erős, ráadásul a nevezők hatalmas hangsúlyt fektettek a Covid kapcsán felmerült biztonsági intézkedésekre és a térfunkciók megújítására is, amiből az irodafelújítás előtt álló cégek inspirálódhatnak.

A verseny tehát idén is segít eligazodni a változások között, hiszen első kézből tálalja az irodapiac mozgását.

A közönségszavazásban mindenki részt vehet február 7-ig, a győzteseket pedig ezt követően a független szakmai zsűri választja ki. Az Év Irodája verseny legjobbjait a tavaszi OfficeUP konferenciával egybekötve, az ingatlanpiaci kategóriák díjait pedig a Real Estate Awards Gálán hirdetik ki a Pesti vigadóban.

Nézd meg a pályázatokat, inspirálódj és szavazz a legjobbakra!

SOCIAL BOX