Mutasd az irodád, megmondom ki vagy!

Az LT Communications csapata mögött már több mint 10 év tapasztalat sorakozik, leginkább multinacionális ügyfelek teljeskörű marketingkommunikációs szolgáltatásában.

A csapat dinamikus növekedése ellenére mindvégig sikerült megőrizniük a szervezet családias jellegét. Az új irodába három hónap felújítás után költöztek be, melynek kialakítása során fontos szempont volt, hogy egy inspiráló, közös kreatív gondolkodást támogató környezet szülessen, ahol élmény dolgozni, illetve az ide látogató ügyfelek is jól érzik magukat.

A cél érdekében a munkatársakat is bevonták a folyamatba, akik a belső terek maximális térkihasználása mellett, az egyedi igények figyelembevételével tervezték meg a belső elrendezést, és a legmodernebb design mellett zölddé, kutya- és természetbaráttá formálták a környezetet. A végső arculatot az art directorok álmodták meg, ami hűen tükrözi az ügynökség által képviselt kreativitást és profizmust.

A helyszín kiválasztásakor fontos szempont volt, hogy könnyen megközelíthető lokáció, ugyanakkor a tágas terek, valamint a sok természetes fény is a feltételek között sorakozott. Így esett végül a választás a XIII. kerületi új székhelyre.

Ha megnéznéd az irodáról készült képeket vagy szavaznál rá, ITT megteheted!

SOCIAL BOX