Az új Supercharge iroda még az előzőt is felülmúlja

A Supercharge egy négy fős batári társaság által alapított vállalat, ami az elmúlt évtizedben 130 fős, nemzetközileg elismert digitális ügynökséggé nőtte ki magát.

A tervezéstől a fejlesztésig kínálnak innovatív megoldásokat ügyfeleik számára, melyek pozitív hatást gyakorolnak a világra, a gazdaságra és a társadalomra. A csapat már több mint 200 digitális terméket álmodott meg.

A gyors létszámbővülés okán szűkössé vált a Károly körúti iroda, ezért új főhadiszállás után néztek. Olyan teret kerestek, ahol mindenki találkozhat és adott a lehetőség a kollaborációs tevékenységekre. Az új iroda tervezésébe bevonták a munkavállalókat, a kialakítása során pedig arra törekedtek, hogy a korábbihoz hasonló, inspiratív, közösségkovácsoló erővel bíró teret hozzanak létre, ahol munka után is szívesen töltenek időt a dolgozók és teljesen magukénak érezhetnek.

Az egységes arculat szilárd koncepciót képvisel, ami minden belsőépítészeti elemen visszaköszön. Az iroda közepén kapott helyet a közösségi térként is funkcionáló konyha és work cafe, melyek csupán vizuálisan kerültek leválasztásra, áttört térelválasztó elemekkel.

Összességében egy rendkívül izgalmas és egyedi irodát hoztak létre, ahol minden kitűzött célt sikerült megvalósítani.

Ha bejárnád a teret vagy szavaznál, ITT megteheted.

SOCIAL BOX