Konténerből ingatlaniroda a Danubio lakóparkban

A hétköznapok méltóságát és a mindennapok kényelmét szolgáló lakóparkot demonstrálja a szokatlan építmény.

A két konténerből kialakított épületet a készülő DANUBIO lakóparkot és a Duna Arénát összekötő gyalogos híd mellett alakították ki. A megszokott konténerirodáktól eltérő, az épülő lakások stílusával azonban harmonizáló megjelenésű objektum összesen 72 négyzetméteren, iroda, ügyféltér és bemutatótér funkciókkal, valamint egy szeparált tárgyalóval, két szinten szolgálja ki a benne dolgozókat.

A 36 négyzetméter alapterületű épület kialakításakor fontos szempont volt, hogy mindenki kompromisszum nélkül elegendő teret kapjon, valamint az egész napos irodai munkát támogató helyiségek, mint a teakonyha és a mellékhelyiségek is kialakításra kerüljenek.

A XIII. kerület egyik legkarakteresebb beruházását már a folyamat kezdetétől környezettudatosan építik. Nem csoda, hogy már a tervezés során elnyerte a nemzetközi BREEAM Excellent minősítést. A Duna part közelsége miatt természetesen a megfelelő árvízvédelmi rendszer kiépítéséről sem feledkeztek meg, ami tükrözi, hogy a tervezők az esztétika és a kiemelkedő minőség mellett a funkcionalitásra is nagy hangsúlyt fektettek.

A konténeriroda is ezt képviseli, így a leendő vásárlók a makett és a hatalmas üvegfalakon át látható építkezés mellett valós képet kaphatnak leendő lakásuk minőségéről, melyet az első ütemben 2021. második felében adnak át.

Az Év Irodája címért versengő nevező további képeiért vagy a szavazásért KATT IDE!

SOCIAL BOX