Egy iroda többet mond minden szónál

Ipari, mégis légies irodával szállt ringbe a Hunyadi Kft. Az Év Irodája címért.

Az igényes irodakialakítás már nem csak a menő multik kiváltsága. Mi sem támasztja alá jobban ezt az állítást, a magyar cég irodaterénél.

Az energetikai mérőműszereket és elosztó berendezéseket gyártó vállalat székháza gyártó és tervező egységgel, valamint az adminisztrációs központtal, egy budafoki iparterületen működik. A szerelő- és gyártó rész bővülése indokolta az átalakítást, melynek során egy reprezentatív, ügyfélfogadásra is alkalmas teret, ami tükrözi a cég által képviselt értékeket.

Ennek érdekében, a tér ipari jellegét megtartva egy napos és funkcionális open office megteremtése volt a cél, ahol egy térben tervezhetnek a munkatársak. Mindezt egy korábban kihasználatlan ipari épület felhasználásával valósították meg.

A koncepció a modern, barátságos, légies elemeket ötvözi a nyers falakkal, ami szerethető összhangot eredményez. Az üvegfalakon át áramló fény, az ergonomikus irodabútorok és a vidám színű szőnyeg pedig egységes, a cég profiljához illő arculatot és kellemes munkakörnyezetet teremt, emellett a cégvezetők és tervező mérnökök energia-tudatos szemléletét tükrözi.

Ha megnéznéd a többi képet vagy szavaznál a Hunyadi Kft. új irodájára, ITT megteheted!

SOCIAL BOX