Visszafogott belvárosi pompába öltözött a Raiffeisen Private Banking Iroda

A Raiffeisen Bank private banking üzletága, a Friedrich Wilhelm Raiffeisen új belvárosi irodát nyitott a Vörösmarty téri Medimpex székházban.

Az új tér egyszerre képviseli a bank múltját, ugyanakkor a MádiLáncos Stúdió által megálmodott stílusos, modern és tiszta megjelenés a munkatársak, az ügyfelek és a partnerek minden igényét kielégíti.

Annak érdekében, hogy az épület reprezentálja a vállalat által képviselt értékeket, valamint az ügyfelek kiszolgálása elegáns környezetben történjen, fontos volt a központi lokáció és a ház építészeti értéke.

A kollégák semleges színekkel berendezett munkaállomásai egy nagy, közös nyitott térben kaptak helyet. A Vörösmarty tér felé néző tárgyalókat eltérő bútorokkal rendezték be. Az első a bejárat mellett egy kisebb, körasztalos, műemlék vitrinnel és csillárral, a második formális és informális megbeszélések helyszíneként is tökéletes a kényelmes kanapé sarokkal, a harmadik egy kisebb lounge tárgyaló, a negyedik pedig egy 14 fő befogadására alkalmas nagy helyiség, amit a bank egyéb területei is igénybe vehetnek.  A falakon megjelennek a Raiffeisen műgyűjteményének kiemelt, hazai kortárs festményei is.

Az összhatás visszafogott, elegáns és időtálló. Rendkívül jól illik a műemléki környezetbe és hűen tükrözi a Friedrich Wilhelm Raiffeisen által képviselt minőséget.

Ha megnéznéd a helyiségekről készült fotókat vagy szavaznál, február 7-ig még ITT megteheted!

SOCIAL BOX