EGYÉNI MEGOLDÁSOKKAL REAGÁL 2021 VÁLTOZÓ IRODAPIACI IGÉNYEIRE A QUBES

Íme a rugalmas irodabérlési konstrukció közép- és nagyvállalatok számára.

Az idei év irodai visszatérését illetően még mindig nincs egységes és fix álláspont, azt viszont tudjuk, hogy a home office marad, bár nem minden nap, és az is változni fog, hogy melyik nap hányan tartanak majd igényt az irodára. Ezek a körülmények pár hónappal ezelőtt még fejtörést okozhattak volna a vállalatok számára, hiszen egy saját iroda esetén nehéz ehhez alkalmazkodni.

A megoldásra azonban nem kellett sokat várni, hiszen a piac gyorsan reagált az igényekre. A legjobb példa erre a Budapest egyik leginspirálóbb épületegyüttesében, az Agorában található, prémium bútorokkal berendezett Qubes, ami teljes felszereléssel, rugalmas megoldásokkal, 3 szinten, mintegy 30 különféle típusú irodával várja a bérlőket, legyen szó önálló vagy „rugalmas térről” a meglévő irodakonstrukció mellé.

A lenyűgöző panorámát ígérő munkaterület akár fél évre is elérhető all-in-one rövidtávú szerződéssel, ami tökéletes választás a gyorsan változó körülményekhez.

Az alapvető irodai szolgáltatások mellett élvezhetjük a Qubes által biztosított korlátlan iroda hozzáférést, illetve az Agora lokációjából adódó előnyöket, beleértve számos üzlet közelségét is. A bérlők továbbá igénybe vehetik az irodakomplexum által biztosított Concierge szolgálatot is, amely magában foglalja a postai csomagfeladást, a ruhatisztítást és a bérlői igények alapján megszervezett rendezvényeket, ezzel is megkönnyítve a napi teendők intézését.

Ez a konstrukció a rugalmasságának és a teljeskörű szolgáltatási palettának köszönhetően tökéletes választás lehet közép- és nagyvállalatok, valamint multinacionális cégek számára, hiszen létszámváltozás esetén könnyedén lehetővé teszi az irodahelyiség méretének és kialakításának módosítását, a rugalmasan alakítható irodatérnek köszönhetően. Az átméretezhető irodák, az opcionálisan választható plusz tárgyalók és a szeparálható kisebb szobák mind segítenek a kreatív és hatékony munkavégzésben.

Mindemellett a vállalati arculatról sem kell lemondanunk, hiszen a katalógusból választható ergonomikus berendezési modulok és funkcionális irodai kiegészítők segítségével teljes mértékben a bérlők igényeire alakítható a tér.

A hagyományos irodabővítéssel, költözéssel kapcsolatos folyamatok fél évtől akár több évig is eltarthatnak, ezzel szemben a Qubes egy hónapon belül költözhető, amortizációs költségek nélkül, rugalmas feltételekkel és rövid felmondási idővel használható.

Ha a te vállalatod is költözne és nem bíznád a véletlenre, akkor látogass el a Qubes weboldalára és csapj le egy rugalmas, minden igényre megoldást kínáló irodára!