Az új MSCI iroda is shortlistre került!

Bár a 2020-as Az Év irodája verseny shortlist már megszületett, a végső sorrendre még várnunk kell.

Addig nézzétek meg velünk azokat az irodákat, akiket a legjobbak közé választott a zsűri!

A budapesti MSCI bázis például a vállalat legnagyobb irodája világszinten és ennek megfelelően sokféle, egyéni igényekkel rendelkező munkacsoportnak ad otthont. 

Az igazán jól működő térszervezés érdekében egy alapos kutatás eredményére építették fel a koncepciót, melynek során fókuszcsoportok segítségével a helyszínen figyelték meg a tevékenységeket és sokat beszélgettek a munkavállalókkal. Kimutatták, hogy miként működnek a munkafolyamatok, illetve rávilágítottak, hogy a termelékenység és a hatékonyság növelése érdekében a meglévő design mely elemein kell változtatni.

A végső design tehát az esztétika mellett szilárd alapokra épült a funkció tekintetében is. Ennek fényében nem meglepő, hogy az eredmény hatékonyan támogatja a termelékeny és hatékony munkavégzést a cég valamennyi, egymástól eltérő jellegű üzleti folyamata esetében.

Az eltérő igények miatt rugalmasan alakítható tereket hoztak létre, melyek a könnyen mozgatható bútorok segítségével az egyéni és a csoportos tevékenységek ellátására is alkalmassá teszik a helyiségeket.

A budapesti irodában a globális vállalati design továbbfejlesztett változatával találkozhatunk, ami nem csak a szervezet által képviselt értékeket és arculatot tükrözi, hanem képes a régiók színes kultúráját is megjeleníteni. A folyamat nagy kihívását éppen ez jelentette, hiszen a már rendelkezésre álló tereket kellett összehangolni az újakkal. 

A globális építészeti kérdésekért a Studio Fōr felelt, a helyi álláspontot pedig az Arkitektor képviselte. A tervezés során nagy gondot fordítottak a fenntarthatóságra és az akadálymentesítésre, hogy az irodát mindenki saját igényeinek megfelelően használhassa és ez hozzájáruljon a munkatársak jó közérzetéhez. 

A budapesti iroda esztétikája tükrözi a MSCI innovatív jellegét és a pénzügyi befektetések piacán játszott vezető szerepét, hiszen a kialakítás középpontjában az innováció és a technológia áll, amit a tárgyalásra, munkavégzésre és kapcsolatteremtésre szolgáló változatos terek kialakításával értek el.

Amíg kiderül, hogy kik lesznek 2020 legjobbjai, járd be velünk a többi shortlistes irodát is itt a blogon!

SOCIAL BOX