Iroda, bemutatóterem és raktár is egyben a Layher új bázisa

Amíg izgatottan várjuk Az Év Irodája verseny eredményhirdetését, tovább csemegézünk a shortlistes versenyzők között.

A Layher Kft. 2004 óta működik budaörsi telephelyén, ahol a kezdeti 3 fős csapat időközben közel 20 fős vállalattá nőtte ki magát. Sok izgalmas projektet tudhatnak maguk mögött, melyek közül a Nyugati pályaudvar, az M3-as metróvonal vagy az Egri Bazilika igazán kiemelkedő.

A főhadiszálláson nem csak iroda, hanem bemutatóterem és raktár is helyet kapott. Az irodaterek felújítása során törekedtek egy inspiráló, változatos, kényelmes és jól működő eredmény kialakítására, ami a vendégek számára is tükrözi a cég által képviselt értékeket, valamint a márka arculatát. Emellett pedig a funkciók összekapcsolása is megvalósult.

Az iroda és a bemutatótér tervezésekor figyelembe vették a munkatársak igényeit és a közösségépítésre szolgáló terek is kiemelt figyelmet kaptak, hiszen nagy hangsúlyt fektetnek a közös gondolkodásra és fejlődésre. Ezek kedvelt helyszínévé vált a work café és a konyha is, ahol az informális beszélgetések és a csapatmegbeszélések történnek.

Az új iroda beváltotta a hozzá fűzött reményeket, hiszen a kollégák örömmel dolgoznak benne, otthon érzik magukat és szívesen járnak be dolgozni.

Ha megnéznéd a többi képet, ITT megteheted!