Íme egy újabb shortlistre választott nevező!

Tovább szemezgetünk Az Év Irodája shortlistes versenyzői között.

Ezúttal az új Intrum irodába pillanthattok be velünk.

A vállalat Európa 24 országában támogatja ügyfeleit a cash-flow javításában és a hosszú távú jövedelmezőség állandósításában, legyen szó vállalati vagy egyéni megbízókról.

Az új irodaterület egyik legfontosabb pozitívuma, hogy a korábban széttagoltan működő egységeket összevonta, amihez tökéletes helyszínt nyújt a Váci Greens irodaház fényárban úszó F épületének másfél szintje, valamint a földszinti ügyfélszolgálat. A fizikai összevonással párhuzamosan egy alaposan átgondolt, többféle munkafolyamatra alkalmas teret alakítottak ki.

A kiválasztás során fontos szempont volt a fenntartható, zöld környezet az épületen kívül és természetesen a beltérben is, hiszen a hazai és a svéd anyacég szemléletéhez is ez illik. A napfényben úszó helyiségek kedvező környezetet biztosítanak az élő zöld növények számára is.

Nagy figyelmet fordítottak a közel 500 dolgozó befogadására képes iroda akkusztikai elemeire és a tér tagolására is. Ebből adódóan kisebb-nagyobb szervezeti egységek, call center, tréning terem, vezetői irodák, tárgyalók váltják egymást, ezeket pedig az informális terek és pihenők lazítják. A különböző méretű étkezők és a játszószoba a munkahelyi kikapcsolódás lehetőségét és a közösségépítés lehetőségét teremtik meg.

A brand színeit ízlésesen alkalmazták, így a szürke, a petrol, a magenta és a kék is feltűnik egyes szegletekben.

Ha megnéznéd a terasz hintáit és a többi képet, kattints IDE!

SOCIAL BOX