30 éve világít a magyar piacon az Elter

Új irodájukkal pedig Az Év Irodája verseny shortlistjét is beragyogják.

Még mindig tudunk újat mutatni Az Év Irodája verseny shortlistes nevezői közül. Ezúttal az Elter új irodájába nézhettek be velünk.

Az eredetileg Szarvasi Vas- és Fémipari Szövetkezet lámpaszalonjaként működő cég két évvel a működés megkezdése után alakult át Elter Világítás Kft-vé. Két évtizedes fejlődés után pedig cégközpont építésbe fogtak, ami 3 ütemben valósult meg. Az utolsó fázis 2020-ban került átadásra.

Az új főhadiszálláson mintegy 1600 négyzetméteren sorakoznak irodahelyiségek, különböző méretű tárgyalók, étkező, közösségi tér, raktár és az üzlet is. A belsőépítészeti tervezés megkezdése előtt felmérték a dolgozók szükségleteit és az egyre bővülő, fiatal csapat igényei szerint tervezték a teret és az arculatot is. A hatékonyság növelése érdekében nagy hangsúlyt fektettek a kooperációt és a koncentrációt igénylő feladatok ellátására alkalmas terek kialakítására.

A vállalat szolgáltatásából adódóan a koncepció részeként kiemelt figyelmet fordítottak a fényekre. A természetes fény szabad áramlása érdekében előszeretettel alkalmaztak üveg falakat és tető kupolákat a homlokzaton és a belső terekben is. Az egyensúly fenntartása érdekében lamellás zsaluziával biztosították az optimális árnyékolást. Természetesen a lámpákat sem felejtették el, melyek kiválasztása és elhelyezése során a funkció és a design is előtérbe került.

A kialakítás egyik legfontosabb szempontja a vállalati arculat és a belső terek közti összhang megtestesítése volt. Ezt tükrözik a fiatalos, színes, lendületes megoldások, melyek egyszerre képviselnek eleganciát és minőséget.

Ha kíváncsi vagy az irodáról készült fotókra, ITT megnézheted a többit is!