Így eredményeznek összhangot a kontrasztok egy indiai irodában

Meleg árnyalatok, minimalizmus, modern érzékenység, a hagyományok és az identitás talákozása, és egy nyelv, ami tudatosan kommunikálja a KSD Studio filozófiáját ebben a különleges, kortárs környezetben.

A nyers, ipari stílusú elemek, mint a corten acélpanelek és a beton padló merevségét a lekerekített formák és a textilek, például az akusztikus panelek, a kézzel festett műalkotások vagy a banánlevélből készült lámpák ellensúlyozzák. Az anyagok és felületek közti kontraszt mégis tökéletes egyensúlyt formál a térben.

A földszinti iroda az utcáról is jól látható, ezért az üveg felületeket kirakatként kezelték és a természetes fény beengedése mellett az átlátható, barátságos légkör erősítésére használták.

A csiszolt beton padló összeköti a tereket. Egy olyan vászonként fonkcionál, ami minden elemet magában hordoz, a kvarckő recepciós pulttól, a beépített sötétszürke szekrényeken át a mentazöld ülésekig.

Bár nem használtak sokféle anyagot, mégis kreatív módon ismételték őket az iroda különböző pontjain, ami homogén és vonzó összképet eredményezett.

Forrás: Officesnapshots

SOCIAL BOX