Közösségi irodát nyitott Tel-Avivban a Brain Embassy

A kialakítás a márka globális dizájn nyelvét követi, Tel-Aviv feltörekvő üzleti negyedének szívében mégis kuriózumként foglal helyet. A Brain Embassy coworking irodái 5 emeletet ölelnek fel 5300 négyzetméteren az Edgar 360 toronyban.

Idén egy újabb térrel bővült a paletta. A projekt kiindulópontját az “izraeli piac” koncepciója jelentette, ezért úgy alakították ki, hogy felidézze a legegyedibb látnivalókat, emlékeket és illatokat, amelyek a piacok rejtett sarkaiban tárulnak elénk. Ez az ötlet a tér egészét átszövi. Tükröződik a textúrákban, a színekben és a változatos ülőfelületeken, például a falba vájt ülősarokban, ami a piac zugaira utal. A gondosan kiválasztott világítótestek és tapéták tovább színesítik az összképet.

Az emelet hat különbözé egységre oszlik, amelyekben nyitott munkaállomások, vezetői szobák, 3-4 fős konferenciatermek és teakonyha található. A közösségi terek a szervezet kultúrájára és a komplexum gazdag közösségi életére helyezik a hangsúlyt.

A projektben felhasznált anyagok a márkanyelv motívumnak felelnek meg – újrahasznosított vörös tégla, vashálók, tölgy parketta, színes csempék, fa gerendák, szőnyegek, növényzet, üveg, színes szövetek. Az egyedi élmény fokozására egyedi tervezésű tárgyak is helyet kaptak, mint a szövet csempe mennyezet, a munkaállomásokhoz igazított világítótestek, amelyek lehetővé teszik a felhasználó számára a világítás szögének távoli beállítását, a mennyezetről és a falakról lelógó akusztikus csempék, valamint az egyedi asztalos részletek.

Forrás: Officesnapshots

SOCIAL BOX