Jelentős irodabérleti hosszabbítás a Baross 52 Irodaházban

A bérleti szerződések meghosszabbítása egyre jellemzőbb a mai magyarországi irodapiaci szegmensre. A válság előtti állapothoz képest jelentős mértékben visszaesett a bérlők irodaházak közötti vándorlása. Azonban az is észrevehető, hogy egy-egy nagyobb bérlő megszerzéséért igazi harcok dúlnak. A CE LAND, az osztrák VolksBank Real Estate AG magyarországi portfóliójának kezelője, e nehéz piaci helyzet ellenére is, több […]

A bérleti szerződések meghosszabbítása egyre jellemzőbb a mai magyarországi irodapiaci szegmensre. A válság előtti állapothoz képest jelentős mértékben visszaesett a bérlők irodaházak közötti vándorlása. Azonban az is észrevehető, hogy egy-egy nagyobb bérlő megszerzéséért igazi harcok dúlnak. A CE LAND, az osztrák VolksBank Real Estate AG magyarországi portfóliójának kezelője, e nehéz piaci helyzet ellenére is, több hónapnyi megfeszített munkát követően a 2013-as évet egy több mint 3.500 m2-es, hosszútávú szerződéshosszabbítással kezdhette. Az állami tulajdonú, a közszférát kiszolgáló cég már az épület átadása óta a B52 Irodaház bérlője, s a hosszabbítás mellett az épülettel és annak üzemeltetésével kapcsolatos megannyi pozitív tapasztalata szolgált.

A 2007-ben épült Baross 52 Irodaház bérbeadási sikereihez nagyban hozzájárul az épület remek lokációja, korszerű műszaki felszereltsége, és nem utolsó sorban a vagyonkezeléséért és bérbeadásért felelős profi csapat. Széll Csaba a CE LAND ügyvezető igazgatója kiemelte, hogy a szakmai tudás, a kreatív megoldások és a rugalmas, nyitott hozzáállás nélkülözhetetlen a napjaink ingatlanpiacán. A CE LAND fiatalos csapata mindent megtesz, hogy a Bérlői igényeknek megfelelően összehangolt, hatékony munkával tegyen eleget az bérlői elvárásoknak és személyre szabott ajánlatokkal szolgálhasson az érdeklődőknek.

Balla Zoltán, a CE LAND vagyonkezelési igazgatójának elmondása szerint a Baross 52 Irodaház a főváros belvárosi csomópontján található, pár perces sétára a Kálvin tértől, illetve a Ráday utcától. Az irodaház tökéletes megoldás a közepes és nagyobb méretű bérlők kiszolgálására, akiknek fontos a jó megközelíthetőség. A belváros rehabilitációjának köszönhetően megújult utcakép fogadja az itt dolgozókat, a Baross utcában számos kávézó, étterem, a közelben pedig kikapcsolódási lehetőségek szolgálják a bérlők kényelmét.
 

SOCIAL BOX