Külföldön zöldül a Cola

Az épület a Coca Cola vállalat irodája, ennek teteje lett kreatív, rugalmas és egyedi munkaterületté alakítva. A projekt során esővíz-gyűjtő zöld tetőt építettek ki őshonos növényekkel, valamint egy napelem-rendszert is, ez az iroda számára állítja elő a szükséges villamos energiát. Elsősorban helyi anyagokat használtak, nagy részük emellett újrahasznosított is volt. Az irodákban LED világítás található, […]

Az épület a Coca Cola vállalat irodája, ennek teteje lett kreatív, rugalmas és egyedi munkaterületté alakítva. A projekt során esővíz-gyűjtő zöld tetőt építettek ki őshonos növényekkel, valamint egy napelem-rendszert is, ez az iroda számára állítja elő a szükséges villamos energiát.

Elsősorban helyi anyagokat használtak, nagy részük emellett újrahasznosított is volt. Az irodákban LED világítás található, amely automatikusan szabályozza magát a kinti fényviszonyoknak megfelelően. Az esztétikus és fenntartható kialakítás mellett az már csak hab a tortán, hogy az irodákból és a tetőn kialakított kanyargós sétányokról gyönyörű kilátás nyílik a városra.
 

SOCIAL BOX