Virtuális kalapács alatt az ipari és kereskedelmi ingatlanok

A CIB Csoport az ország különböző részein 46 finanszírozásból a Csoporthoz visszakerült ingatlant – üzlethelyiséget, irodát, telephelyet, vendéglátó helyiséget, panziót és telket – kínál eladásra online árverés útján. Az ingatlanok többsége kisebb értékű, amelyek kiváló lehetőséget kínálnak elsősorban kisvállalkozások számára is arra, hogy saját tulajdonú ingatlanhoz jussanak. A kezdeményezés jól illeszkedik a CIB Csoport stratégiájába, […]

A CIB Csoport az ország különböző részein 46 finanszírozásból a Csoporthoz visszakerült ingatlant – üzlethelyiséget, irodát, telephelyet, vendéglátó helyiséget, panziót és telket – kínál eladásra online árverés útján. Az ingatlanok többsége kisebb értékű, amelyek kiváló lehetőséget kínálnak elsősorban kisvállalkozások számára is arra, hogy saját tulajdonú ingatlanhoz jussanak. A kezdeményezés jól illeszkedik a CIB Csoport stratégiájába, amelynek célja, hogy megtalálja minden érintett számára a legjobb hosszú távú megoldást az ingatlanok kapcsán.

Azok, akik részt szeretnének venni az aukción, kérjük, hogy előzetesen regisztráljanak a www.cibingatlanaukcio.hu honlapon, amire 2013. június 20-ig van lehetőségük. A regisztrálás díjmentes. Visszaigazolt regisztrációval az érdeklődők megtekinthetik az ingatlanokkal kapcsolatos információkat, másrészt az ingatlanokat előzetes időpont egyeztetés után megtekinthetik a CIB Csoport szakmai partnerének, az Otthon Centrumnak, illetve más megbízottjainak közreműködésével.

Az aukcióra 2013. június 25-27. között kerül sor, a nyertes ajánlattevőket ezt követően rövid határidőn belül értesíti a Csoport. Az árverés szabályai, az ingatlanok részletes adatai regisztráció után megtekinthetők az aukció weboldalán.

SOCIAL BOX