Sikeres bérleti szerződéshosszabbítások a Millennium Városközpontban

A Millennium Tower II-ben, most a világ egyik vezető dohányipari cége, a JTI Hungary hosszabbította meg szerződését. Hasonló módon járt el a ProLogis, hazánk vezető ipari és logisztikai ingatlanfejlesztője. A Millennium Tower III-ban, most a Lexmark – a világ egyik legismertebb és legnagyobb nyomtatási és képalkotási termékeket előállító cége – hosszabbította meg a csaknem 3500 […]

A Millennium Tower II-ben, most a világ egyik vezető dohányipari cége, a JTI Hungary hosszabbította meg szerződését. Hasonló módon járt el a ProLogis, hazánk vezető ipari és logisztikai ingatlanfejlesztője.
A Millennium Tower III-ban, most a Lexmark – a világ egyik legismertebb és legnagyobb nyomtatási és képalkotási termékeket előállító cége – hosszabbította meg a csaknem 3500 m2 területre vonatkozó bérleti szerződését.
David Brodersen, a HEPP IV portfolió igazgatója kiemelte: „A sikeresen működő irodaházakban történt szerződéshosszabbítások visszaigazolják piaci döntésünk helyességét, amellyel többségi tulajdont szereztünk a Millennium Városközpont irodaházaiban.”

Török Árpad, a TriGranit Fejlesztési Zrt. vezérigazgatója hozzátette: „ A Millennium Városközpontot egy nagyon nehéz ingatlanpiaci időszakban fejlesztettük. A sikeres értékesítés illetve a bérlők töretlen bizalma bizonyíték arra, hogy van igény a régióban minőségi beruházásokra.”

A Heitman Európai Vagyonkezelő Társaság IV. (HEPP IV), egy ingatlankezelő alap melyet az 1966-ban alapított chicagói központú Heitman cég irányít. A cég több mint 26 milliárd dollárnyi vagyont kezel Észak Amerikában, Európában és a Csendes-óceáni térségben.

Heitman, mint az egyik legnagyobb vagyonbefektető Európában, 2000 óta több mint 4 milliárd eurónyi vagyont kezel 15 országban. Az évek alatt több sikeres akvizíciót hajtott végre és fektetett ingatlanokba Közép-Kelet-Európában. Heitman jelentősen növelte tevékenységét a régióban, mely mutatja bizalmát a beruházás sikerében és hosszú távú elkötelezettségét a magyarországi ingatlanpiachoz.

A 15 éves TriGranit Fejlesztési Zrt. Közép-Kelet-Európa legnagyobb ingatlanbefektetési, -fejlesztési és -üzemeltetési vállalata, amely a régió 9 országában van jelen. A TriGranit Fejlesztési Zrt. több mint 2,5 milliárd euró értékben fejlesztett projekteket és további 4 milliárd euró – többnyire vegyes hasznosítású – fejlesztés megvalósítását tervezi az elkövetkező években.

SOCIAL BOX